Bureau voor marketing en communicatie
Asterweg 19D12 - 1031HL Amsterdam - 020 26 10 944 - info@zuurstof.nl       
  26 mei 2016
Dolle donderdag! Voor een bekende aanbieder van rechtsbijstand mogen we aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe 'werken bij' website.
photo
  20 mei 2016
Opnamen radiospots... Altijd leuk!
photo
  22 apr 2016
Leuk filmwerk voor Amaris Zorggroep over Persoonsalarmering
photo
  13 apr 2016
Met veel plezier gaan we aan de slag voor Nederlands grootste vastgoedontwikkelaar BPD. En wel met een prachtig project 'Waterdorp' - Vathorst in Amersfoort.
photo
  06 apr 2016
Maak de sprong! De online arbeidsmarktcampagne die we met veel plezier maakten voor Amaris Zorggroep gaat zo online...hier alvast een preview.
  17 mrt 2016
Wow, wat een leuk nieuws. We gaan voor Generali aan de slag met de arbeidsmarktcommunicatie!
link
  14 mrt 2016
Prachtig weer voor een fotosessie op de hei. Binnenkort meer over deze arbeidsmarktcampagne...
photo
  01 mrt 2016
Voor onze opdrachtgever ANG ontwikkelden we een e-mailcampagne, landingpage en casestudy over de nieuwe geautomatiseerde kwijtscheldingstoets voor gemeenten. Meer weten over de nieuwe kwijtscheldingstoets? www­.ang­.nl
photo
  24 feb 2016
Wist je dat de Amstel Tower (192 appartementen) de hoogste toren binnen de ring van Amsterdam wordt? Oplevering 3e kwartaal 2017...Wij zijn voor Vesteda al druk bezig met het design van het logo, projectstijl, website etc...
photo
  10 feb 2016
SEO - zoekmachine optimalisatie - is een zeer interessante methode om online klanten te werven. Door je website technisch en inhoudelijk te optimaliseren verschijn je hoger bij de zoekresultaten. Hoe onze SEO-expert Rutger je daarbij kan helpen lees je hier...
link
  18 jan 2016
We springen een gat in de lucht bij Zuurstof! Waarom? We hebben de pitch voor de arbeidsmarktcommunicatie van Amaris Zorggroep gewonnen. Binnenkort uiteraard meer hierover... Over arbeidsmarktcommunicatie door Zuurstof: www­.zuurstof­.nl
photo
  23 dec 2015
In december en januari verzorgen we met Konica Minolta een activatie- en conversiecampagne voor de zorg in het kader van de privacywet en de nieuwe meldplicht datalekken.
photo
  17 dec 2015
2016 starten we graag met een nieuwe frisse Zuurstof-website. We konden alleen niet langer wachten om 'm met jullie te delen en hebben de site nu alvast live gezet!
link
  01 dec 2015
Trots op de nieuwe website van Moederannecasting! Zuurstof verzorgde de structuur, vormgeving en bouw van de nieuwe site.
link
  12 nov 2015
Twee dagen lang op de Grote Markt in Haarlem: 'The Escapator' als onderdeel van de campagne 'Vast in de lift' voor het Liftinstituut. Als eerste zat Jochem van Gelder vast....
photo
  09 nov 2015
De afgelopen maanden hebben we mogen werken aan een prachtproject van het Liftinstituut. Vandaag gaat de Week van de Veilige Lift van start met als thema 'vast in de lift'. We ontwikkelden de website, maakten de promofilm, hebben de online- en pr-campagne ingericht en bedachten een uniek outdoor event.
link
  04 nov 2015
Onderdeel van onze campagne voor Amaris Zorggroep is een serie verhalen van klanten die vertellen over hun ervaringen met het Amaris Klantcentrum. Ditmaal een mooi verhaal van echtpaar Bolger uit Laren.
  02 nov 2015
Leuk! De ruw- en krachtvoeders van Hartog voor paarden en veehouderij binnenkort op een nieuwe website! Wij mogen aan de slag!
photo
  28 okt 2015
Voor Konica Minolta maakten we in samenwerking met in60seconds een 'explanimation' die hun propositie voor de juridische sector uitlegt.
  27 okt 2015
Trots! Vandaag is onze campagne voor Amaris Zorggroep van start gegaan. Met print-advertenties, Facebook-advertenties, Google-banners, persberichten en klantverhalen lanceren we het nieuwe klantcentrum van Amaris.
photo

Het aantal mogelijkheden om je merk, product of organisatie online te presenteren, groeit met de dag. Bij Zuurstof sluiten we daarop aan met ons platform voor crossmedia communicatie: cmcom.nl.

Naast de bekende namen Sophie (voor e-mailmarketing) en Julia (voor online opmaak) vind je hier ook Buzz voor social media monitoring.

Houd alles online in de gaten met social media monitoring

Met de groeiende belangstelling voor, en deelname aan, sociale media groeit de kans dat er op Twitter, Facebook, Linkedin en websites gesproken wordt over jouw organisatie, merk en product. Dat wil je natuurlijk graag goed in de gaten houden. Speciaal hiervoor hebben we Buzz: een onlinescanner die dagelijks het web afspeurt en je een update geeft van hoe en waar jouw organisatie, merken, diensten en producten worden vermeld. Naast reputatiemonitoring kun je Buzz ook inzetten voor concurrentiemonitoring.

Wat houdt een abonnement in?

Voor 100 euro per maand kun je Buzz al inzetten voor online monitoring van jouw merk, organisatie, product/dienst en/of de concurrentie. Bij een abonnement is dit allemaal inbegrepen:

  • Je krijgt één feed met maximaal 10 zoektermen tot je beschikking. Tegen een meerprijs van 50 euro per maand kun je ook nog een extra feed met max 10 zoektermen opnemen.
  • Buzz monitort iedere dag (naar keuze) Twitter, Facebook, forums, blogs, nieuws etc. op die zoektermen.
  • Dagelijks krijg je een update via e-mail. Ook kun je als abonnementhouder de feed(s) online inzien op de Buzz website. De feedupdate bevat steeds het resultaat van de afgelopen 24 uur.
  • De updates kunnen naar meerdere ontvangers worden gezonden.
  • Je geeft zelf aan op welk moment je de feed wilt ontvangen.
  • Naast de dagelijkse update kun je op de Buzz-website de statistieken bekijken van de afgelopen weken, maanden of dagen.
  • Verder kun je op je eigen site (bijvoorbeeld intranet) een widget (kadertje) plaatsen waarin de monitoringresultaten worden gepresenteerd.
  • Je profiteert automatisch mee van verbeteringen en nieuwe functionaliteiten in Buzz.


Laagdrempelige oplossing voor social media monitoring

Voor de techniek achter Buzz maken we gebruik van het gerenommeerde TraceBuzz. Omdat wij de applicatie voor meerdere klanten afnemen, kunnen wij je deze monitoringfaciliteit voor een lagere prijs aanbieden.

Zuurstof werkt onder meer voor: