Zuurstof blog

Boodschappentas met een boodschap

Natuurlijk, een weldoordachte kernboodschap is belangrijk. Wat moet de lezer onthouden na het lezen van het jaarverslag? Wat moet blijven hangen na het zien van de commercial? En welke tone of voice sluit het beste aan bij de doelgroep? Een goede tekst is vaak al het halve werk van een sterke campagne. Maar soms zegt juist een beeld meer dan duizend woorden.

Helemaal als art en vorm optimaal op elkaar zijn afgestemd. Zoals deze bagvertisements. Méér dan een tas met een boodschap erop; the medium becomes the message. Goede ‘viral value’ voor de afzender, voor de drager een regelrecht ‘street statement’.


Nog meer inspirerende bagvertisements zien?
Check het uitgebreide overzicht.

Boodschappentas met een boodschap
Natuurlijk, een weldoordachte kernboodschap is belangrijk. Wat moet de lezer onthouden na het lezen van het jaarverslag? Wat moet blijven hangen na het zien van de commercial? En welke tone of voice sluit het beste aan bij de doelgroep? Een goede tekst is vaak al het halve werk van een sterke campagne. Maar soms zegt juist een beeld meer dan duizend woorden. Helemaal als art en vorm optimaal op elkaar zijn afgestemd. Zoals deze bagvertisements. Méér dan een tas met een boodschap erop; the medium becomes the message. Goede ‘viral value’ voor de afzender, voor de drager een regelrecht ‘street statement’. Nog meer inspirerende bagvertisements zien? Check het uitgebreide overzicht.
[link naar http://www.boredpanda.com/30-creative-bag-advertisements/]

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Alle blogs