Bureau voor marketing en communicatie
Asterweg 19D12 - 1031HL Amsterdam - 020 26 10 944 - info@zuurstof.nl       

B2B communicatie

B2B-communicatie

B2B communicatie

Vraagt B2B communicatie altijd om een strikt zakelijke aanpak? Niet wat Zuurstof betreft. Met ruim twintig jaar ervaring in de business-to-business-communicatie helpen we zakelijke dienstverleners en B2B-klanten om hun diensten stevig in de markt te zetten.

Dat doen we met slimme, crossmediale campagnes en concepten die net even verder gaan dan wat je klant verwacht. 


Heldere manier van zakendoen

Wil je nieuwe diensten of producten introduceren of je bestaande aanbod onder de aandacht brengen? Wil je meer leads of een betere conversie van prospects naar klanten? Of wil je werken aan klantenbinding? Wissel er eens van gedachten over B2B communicatie met een van onze communicatieadviseurs.

Bel 020 – 26 10 944 voor een vrijblijvende afspraak. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met onze prettige manier van samenwerken en onze heldere manier van zakendoen.

b2b-communicatie

Zuurstof dankt zijn B2B-ervaring aan: 

 • Konica Minolta, documentoplossingen, Amsterdam
 • Visma, business software, Amsterdam
 • Liftinstituut, internationaal actieve keuringsinstantie, Amsterdam
 • Teamflex, personeelsdiensten voor transport, logistiek en bouw 
 • Moederanne Casting, castingbureau, Amsterdam
 • Miqado, specialisten in conversiearchitectuur, Amsterdam
 • Eurlicon, liftadviesbureau, Amsterdam
 • InterimVerzekerd, interim-professionals pensioenen/verzekeringen, Wormer
 • Everaert Advocaten, Amsterdam 

Deze zakelijke opdrachtgevers zetten onze B2B-expertise in voor:

 • consultancy: bijv. strategie, positionering, identiteit/imago, merkenbouw en media-advies
 • corporate communicatie: bijv. ontwikkeling logo en huisstijl
 • marketingcommunicatie: bijv. leadgeneratie, salesboosting, (kennis)evenementen
 • interne communicatie
 • arbeidsmarktcommunicatie (alle kanalen voor personeelswerving)

 

Meer over 'B2B communicatie'

SEO-analyse-amsterdam-zuurstof

SEO-analyse met Monica

Maak kennis met Monica! Ons nieuwste platform voor SEO-analyse en monitoring. Eén handig online dashboard met SEO-tools en social media-, web- en PPC-rapportages. En dat alles voor een scherp maandbedrag.

e-mailmarketing-sophie-zuurstof

E-mailmarketing met Sophie

Voor verschillende klanten bewijst onze tool 'Sophie' voor e-mailmarketing inmiddels haar diensten. Of het nu gaat om een maandelijkse online nieuwsbrief, een eenmalige verkoopactie of een persoonlijke e-mailgroet rond verjaardag of feestdagen, Sophie regelt al het online verzendwerk en regelt ook de eventuele afhandeling.

SEO advies Amsterdam

SEO Advies

Op zoek naar een bureau voor SEO Advies / zoekmachine optimalisatie? Zuurstof uit Amsterdam helpt je graag met zoekmachine optimalisatie. Een interessante methode om online klanten te werven. Door je website technisch en inhoudelijk te optimaliseren verschijn je hoger bij de zoekresultaten. 

social-media-monitoring

Social media monitoring met Buzz

Het aantal mogelijkheden om je merk, product of organisatie online te presenteren, groeit met de dag. Bij Zuurstof sluiten we daarop aan met ons platform voor crossmedia communicatie: cmcom.nl.

Training SEO schrijven incompany

Training SEO schrijven

Papier leest anders dan het beeldscherm. Webtekst moet 'scanbaar' zijn voor de lezer en rekening houden met zoekmachines. Met de incompany training 'Schrijven voor web en SEO' praat onze copywriter jou en je collega’s bij over de do's en don'ts op internet.

online marketing tool

Online marketing tools

Online marketing tools kunnen je dagelijkse marketingwerkzaamheden een stuk gemakkelijker maken. De mogelijkheden om je merk, product of organisatie online te presenteren, groeien met de dag. Met cmcom.nl, ons platform voor crossmedia communicatie, bieden we je vier online marketing tools waarmee je je online communicatie eenvoudig invult en volgt.

vastgoedmarketing

Vastgoedmarketing

Zuurstof is een bureau gespecialiseerd in vastgoedmarketing. We helpen projectontwikkelaars, bouwbedrijven, beleggers, makelaars, commerciële verhuurders, gemeenten, makelaars en corporaties om nieuwbouwprojecten succesvol in de markt te zetten of hun bestaande voorraad woningen en/of kantoorruimte te verkopen of te verhuren. Dit doen we onder meer voor vastgoedprojecten van Vesteda en BPD.

communicatie in de zorg

Communicatie in de zorg

Communicatie in de zorg is een vak apart. Met ruim tien jaar ervaring bij ziekenhuizen en zorginstellingen zoals AMC, VUmc, Zaans Medisch Centrum, Evean, Amaris, weet Zuurstof in Amsterdam waar het op aankomt als het gaat om communicatie en marketing in de zorgsector.

communicatiebureau-amsterdam

Communicatiebureau Zuurstof in Amsterdam

Zuurstof is een communicatiebureau in Amsterdam. Met een team van specialisten op het gebied van marketing en communicatie werken we dagelijks met veel plezier aan de meest uiteenlopende opdrachten voor onze klanten. Zuurstof is gespecialiseerd in vastgoedmarketing, communicatie in de zorg en B2B-communicatie.

arbeidsmarktcommunicatie-bureau

Arbeidsmarkt­communicatie

Op zoek naar een bureau voor arbeidsmarktcommunicatie? Zuurstof helpt je graag met het werven van geschikte medewerkers. Hoe bereik je je doelgroep? En waarom moeten kandidaten nu juist bij jouw bedrijf solliciteren? Wat maakt jouw bedrijf een aantrekkelijke werkgever? Het aanbod aan off- en online vacaturemedia is groot. Tja, in welke media heeft het dan nog zin om te plaatsen? 

huisstijl-ontwerpen

Huisstijl ontwerpen

Een goede huisstijl ontwerpen is belangrijker dan je denkt. Naast visualisering van de identiteit zorgt de huisstijl voor een duidelijke herkenbaarheid naar je doelgroepen en een efficiëntere manier van communiceren. Een organisatielogo is een goed begin, maar het draait om zoveel meer...

online-opmaak-julia

Online opmaak met Julia

Creëer zelf professionele documenten met Julia online opmaak. Een poster voor een evenement, een visitekaartje voor je nieuwe collega of een folder die er goed moet uitzien, maar niet te veel mag kosten.

bloggen doe je zo

Aantrekkelijk bloggen doe je zo

Wil je een online conversatie opstarten die het bezoek aan je website verhoogt, dan moet je blog interessant zijn om te lezen. We geven je wat tips:

Zuurstof werkt onder meer voor: