(i)

Het erkende bureau

Dankzij onze aansluiting bij branche- en vakverenigingen zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en hebben we toegang de ‘best practices’ in de markt. Met onze keuze voor aansluiting bij DDMA en Rota bieden we u tevens zekerheid op vakinhoudelijk én financieel gebied.

 

DDMA

Zuurstof marketing en communicatie is aangesloten bij DDMA (Dutch Dialogue Marketing Association), de branchevereniging voor dialoogmarketing. DDMA voorziet ons én onze klanten van deskundig en praktisch advies bij zowel b2b- als b2c-communicatie en zet zich structureel in voor de ontwikkeling en kwaliteit van de dialoogmarketingbranche.

 

ROTA

Met zoveel media-expertise in huis kon een ROTA-erkenning niet uitblijven. Zuurstof marketing en communicatie voldoet aan alle regels zoals vastgesteld door de Raad van Orde en Toezicht voor het Advertentiewezen. Naast een kwaliteitsoordeel en financiële garanties behelst de erkenning indirect extra onderhandelingskracht in de reclamemarkt. Daar profiteert u als adverteerder direct van, of het nu om online of traditionele media gaat.


X

Project: Vidomes

Fotograaf: Gerritjan Huinink

www.gerritjanhuinink.com