Bureau voor marketing en communicatie
Asterweg 19D12 - 1031HL Amsterdam - 020 26 10 944 - info@zuurstof.nl       

Bureau

communicatiebureau-amsterdam

Het prettige communicatiebureau in Amsterdam

Zuurstof is een communicatiebureau in Amsterdam. Met een team van specialisten op het gebied van marketing en communicatie werken we dagelijks met veel plezier aan de meest uiteenlopende opdrachten voor onze klanten.

social-media-monitoring

Social media monitoring met Buzz

Het aantal mogelijkheden om je merk, product of organisatie online te presenteren, groeit met de dag. Bij Zuurstof sluiten we daarop aan met ons platform voor crossmedia communicatie: cmcom.nl.

B2B-communicatie

B2B communicatie

Vraagt B2B communicatie altijd om een strikt zakelijke aanpak? Niet wat Zuurstof betreft. Met ruim twintig jaar ervaring in de business-to-business-communicatie helpen we zakelijke dienstverleners en B2B-klanten om hun diensten stevig in de markt te zetten.

online-opmaak-julia

Online opmaak met Julia

Creëer zelf professionele documenten met Julia online opmaak. Een poster voor een evenement, een visitekaartje voor je nieuwe collega of een folder die er goed moet uitzien, maar niet te veel mag kosten.

SEO-advies

SEO advies

Een website of webshop beginnen is tegenwoordig makkelijker dan ooit. Een nieuwe site biedt echter geen enkele garantie op succes, want:

arbeidsmarktcommunicatie-bureau

Arbeidsmarkt­communicatie

Op zoek naar een bureau voor arbeidsmarktcommunicatie? Zuurstof helpt je graag met het werven van geschikte medewerkers.Hoe bereik je je doelgroep? En met welke argumenten? Het aanbod aan vacaturemedia is groot. Tja, in welke media heeft het dan nog zin om te plaatsen?

vastgoedmarketing

Vastgoedmarketing

​Zuurstof is gespecialiseerd in vastgoedmarketing. We helpen projectontwikkelaars, bouwbedrijven, beleggers, makelaars, commerciële verhuurders, gemeenten, makelaars en corporaties om nieuwbouwprojecten succesvol in de markt te zetten of hun bestaande voorraad woningen en/of kantoorruimte te verkopen of te verhuren.

Training SEO schrijven incompany

Training SEO schrijven

Papier leest anders dan het beeldscherm. Webtekst moet 'scanbaar' zijn voor de lezer en rekening houden met zoekmachines. Met de incompany training 'Schrijven voor web en SEO' praat onze copywriter jou en je collega’s bij over de do's en don'ts op internet.

online marketing tool

Online marketing tools

Online marketing tools kunnen je dagelijkse marketingwerkzaamheden een stuk gemakkelijker maken. De mogelijkheden om je merk, product of organisatie online te presenteren, groeien met de dag. Met cmcom.nl, ons platform voor crossmedia communicatie, bieden we je drie online marketing tools waarmee je je online communicatie eenvoudig invult en volgt.

e-mailmarketing-sophie-zuurstof

E-mailmarketing met Sophie

Voor verschillende klanten bewijst onze tool 'Sophie' voor e-mailmarketing inmiddels haar diensten. Of het nu gaat om een maandelijkse online nieuwsbrief, een eenmalige verkoopactie of een persoonlijke e-mailgroet rond verjaardag of feestdagen, Sophie regelt al het online verzendwerk en regelt ook de eventuele afhandeling.

communicatie in de zorg

Communicatie in de zorg

Communicatie in de zorg is een vak apart. Met ruim tien jaar ervaring bij de grote ziekenhuizen en zorginstellingen in Noord-Holland weet Zuurstof waar het op aankomt als het gaat om communicatie en marketing in de zorgsector.

bloggen doe je zo

Aantrekkelijk bloggen doe je zo

Wil je een online conversatie opstarten die het bezoek aan je website verhoogt, dan moet je blog interessant zijn om te lezen. We geven je wat tips:

huisstijlhandboek

Huisstijlhandboek

Huisstijlhandboek of huisstijlweb? Met alleen een goed gedefinieerde en fraai ontworpen huisstijl ben je er niet. De stijl moet ook door het hele 'huis' worden ingevoerd en vastgelegd in een huisstijlhandboek. Of liever gezegd een huisstijlweb.

huisstijl-ontwerpen

Huisstijl ontwerpen

Een goede huisstijl ontwerpen is belangrijker dan je denkt. Naast visualisering van de identiteit zorgt de huisstijl voor een duidelijke herkenbaarheid naar je doelgroepen en een efficiëntere manier van communiceren. Een organisatielogo is een goed begin, maar het draait om zoveel meer...

Zuurstof werkt onder meer voor: