Bureau voor marketing en communicatie
Asterweg 19D12 - 1031HL Amsterdam - 020 26 10 944 - info@zuurstof.nl       
  20 mei 2016
Opnamen radiospots... Altijd leuk!
photo
  22 apr 2016
Leuk filmwerk voor Amaris Zorggroep over Persoonsalarmering
photo
  13 apr 2016
Met veel plezier gaan we aan de slag voor Nederlands grootste vastgoedontwikkelaar BPD. En wel met een prachtig project 'Waterdorp' - Vathorst in Amersfoort.
photo
  06 apr 2016
Maak de sprong! De online arbeidsmarktcampagne die we met veel plezier maakten voor Amaris Zorggroep gaat zo online...hier alvast een preview.
  17 mrt 2016
Wow, wat een leuk nieuws. We gaan voor Generali aan de slag met de arbeidsmarktcommunicatie!
link
  14 mrt 2016
Prachtig weer voor een fotosessie op de hei. Binnenkort meer over deze arbeidsmarktcampagne...
photo
  01 mrt 2016
Voor onze opdrachtgever ANG ontwikkelden we een e-mailcampagne, landingpage en casestudy over de nieuwe geautomatiseerde kwijtscheldingstoets voor gemeenten. Meer weten over de nieuwe kwijtscheldingstoets? www­.ang­.nl
photo
  24 feb 2016
Wist je dat de Amstel Tower (192 appartementen) de hoogste toren binnen de ring van Amsterdam wordt? Oplevering 3e kwartaal 2017...Wij zijn voor Vesteda al druk bezig met het design van het logo, projectstijl, website etc...
photo
  10 feb 2016
SEO - zoekmachine optimalisatie - is een zeer interessante methode om online klanten te werven. Door je website technisch en inhoudelijk te optimaliseren verschijn je hoger bij de zoekresultaten. Hoe onze SEO-expert Rutger je daarbij kan helpen lees je hier...
link
  18 jan 2016
We springen een gat in de lucht bij Zuurstof! Waarom? We hebben de pitch voor de arbeidsmarktcommunicatie van Amaris Zorggroep gewonnen. Binnenkort uiteraard meer hierover... Over arbeidsmarktcommunicatie door Zuurstof: www­.zuurstof­.nl
photo
  23 dec 2015
In december en januari verzorgen we met Konica Minolta een activatie- en conversiecampagne voor de zorg in het kader van de privacywet en de nieuwe meldplicht datalekken.
photo
  17 dec 2015
2016 starten we graag met een nieuwe frisse Zuurstof-website. We konden alleen niet langer wachten om 'm met jullie te delen en hebben de site nu alvast live gezet!
link
  01 dec 2015
Trots op de nieuwe website van Moederannecasting! Zuurstof verzorgde de structuur, vormgeving en bouw van de nieuwe site.
link
  12 nov 2015
Twee dagen lang op de Grote Markt in Haarlem: 'The Escapator' als onderdeel van de campagne 'Vast in de lift' voor het Liftinstituut. Als eerste zat Jochem van Gelder vast....
photo
  09 nov 2015
De afgelopen maanden hebben we mogen werken aan een prachtproject van het Liftinstituut. Vandaag gaat de Week van de Veilige Lift van start met als thema 'vast in de lift'. We ontwikkelden de website, maakten de promofilm, hebben de online- en pr-campagne ingericht en bedachten een uniek outdoor event.
link
  04 nov 2015
Onderdeel van onze campagne voor Amaris Zorggroep is een serie verhalen van klanten die vertellen over hun ervaringen met het Amaris Klantcentrum. Ditmaal een mooi verhaal van echtpaar Bolger uit Laren.
  02 nov 2015
Leuk! De ruw- en krachtvoeders van Hartog voor paarden en veehouderij binnenkort op een nieuwe website! Wij mogen aan de slag!
photo
  28 okt 2015
Voor Konica Minolta maakten we in samenwerking met in60seconds een 'explanimation' die hun propositie voor de juridische sector uitlegt.
  27 okt 2015
Trots! Vandaag is onze campagne voor Amaris Zorggroep van start gegaan. Met print-advertenties, Facebook-advertenties, Google-banners, persberichten en klantverhalen lanceren we het nieuwe klantcentrum van Amaris.
photo
  21 okt 2015
Alle balies in het AMC zijn voorzien van een communicatiebox met poster, flyers en folders voor patiënten over het nieuwe elektronisch patiëntendossier. Ons werk zit er even op, het 'echte' werk gaat nu beginnen. Meer over communicatie in de zorg: www­.zuurstof­.nl
photo

​Zuurstof is gespecialiseerd in vastgoedmarketing. We helpen projectontwikkelaars, bouwbedrijven, beleggers, makelaars, commerciële verhuurders, gemeenten, makelaars en corporaties om nieuwbouwprojecten succesvol in de markt te zetten of hun bestaande voorraad woningen en/of kantoorruimte te verkopen of te verhuren.

Bij marketing van vastgoed was voorheen een advertentie, een bouwbord en brochure voldoende om toekomstige bewoners te interesseren voor je project. Tegenwoordig oriënteert je doelgroep zich via allerlei kanalen. Zowel offline, online en reallife. Via welke kanalen je ook in contact komt met potentiële kopers of huurders voor jouw project, als vastgoedontwikkelaar of woningbouwcorporatie ben je uiteindelijk gebaat bij een aanpak die voldoende kwalitatieve leads oplevert. Zuurstof helpt je daar graag bij.

Amstel Tower vastgoedmarketing
Ontwerp logo en projectstijl Amstel Tower in Amsterdam


Tijd voor een nieuwe aanpak van vastgoedmarketing

Vanzelfsprekend ontwerpen wij graag je projectbrochure en ontwikkelen we een project-website die goed gevonden wordt in Google. Maar daarnaast vinden we het belangrijk om te kijken naar de gehele keten. Van projectontwikkeling, marketingcommunicatie tot verkoop/verhuur. Geen losse schakels in de vastgoedketen maar een geïntegreerde aanpak die zich laat leiden door de wensen van potentiële kopers of huurders. Dit betekent dat we beginnen om te kijken naar wat je doelgroep beweegt. We gaan op zoek naar de offline en online plekken waar zij zich bij voorkeur begeven om hen vervolgens stapsgewijs te prikkelen en te interesseren voor jouw project.

Meer weten? Neem gerust contact op met onze vastgoedmarketeer Jolbert ten Napel: 020 - 26 10 944 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Hij bespreekt graag samen de meest effectieve marketing-communicatie aanpak voor jouw project.

Zuurstof vastgoedmarketing-aanpak

 • Start bij de klant en zijn beleving

 • Gebiedspromotie, marketingcommunicatie en makelaar in 1 proces

 • Makelaar krijgt kwalitatieve leads

 • Gecontroleerd en flexibel proces

 • Efficiënt door minder verstoringen tussen ontwikkelaar, 
  marketingcommunicatie en verkoop/verhuur

Strategisch partner in vastgoedmarketing

Of het nu gaat om de verhuur van appartementen in een woontoren of de verkoop van kantoorruimte of nieuwbouwwoningen, Zuurstof verzorgt graag de hele vastgoedmarketing en -communicatie voor je. Van positionering en identiteitsontwikkeling tot en met de uitvoering van crossmediale campagnes.

Je werkt altijd samen met een vast team van vastgoedmarketeers, communicatieadviseurs, art directors, copywriters en online-ontwikkelaars. Dat werkt gemakkelijk en leidt snel tot concrete resultaten. Vrijblijvend kennismaken? Neem contact op via 020 – 26 10 944 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken." data-cke-saved-' + path + '\'' + prefix + ':' + addy37864 + '\'>'+addy_text37864+'<\/a>'; //--> .

Zuurstof dankt zijn marketingervaring in het vastgoed aan:

 • Vesteda, commerciële verhuurder met vestigingen door heel Nederland
 • Vidomes, woningcorporatie in regio Haaglanden
 • A.S.R. vastgoed, project Leidsche Rijn Centrum in Utrecht
 • Bouwinvest, project De Heelmeesters in Amsterdam
 • JSR Makelaars, makelaar in Hilversum, Bussum en Laren
 • ZVH, woningcorporatie in Zaandam
 • PRO Makelaars, Hoofddorp
 • Hallie & Van Klooster Makelaardij, Amsterdam

Vastgoedmarketing-Zuurstof-Helioshof-Vesteda

De vastgoedsector zet onze expertise onder meer in voor:

 • positionering
 • conceptontwikkeling
  • artist impressions
  • mood films
  • projectnamen
 • campagnes
 • vastgoedmarketing totaal
 • uitvoering
  • digitale magazines
  • brochures
  • folders
  • DM-acties
  • evenementencommunicatie en -organisatie (zoals open dagen)
  • websites
  • Facebook-campagnes
  • projectborden
  • e-mailmarketing
  • 360-graden fotografie en film
  • virtual reality


Over onze adviseur vastgoedmarketingJolbert ten Napel

 

Zuurstof werkt onder meer voor: