Bureau voor marketing en communicatie
Asterweg 19D12 - 1031HL Amsterdam - 020 26 10 944 - info@zuurstof.nl       
  26 mei 2016
Dolle donderdag! Voor een bekende aanbieder van rechtsbijstand mogen we aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe 'werken bij' website.
photo
  20 mei 2016
Opnamen radiospots... Altijd leuk!
photo
  22 apr 2016
Leuk filmwerk voor Amaris Zorggroep over Persoonsalarmering
photo
  13 apr 2016
Met veel plezier gaan we aan de slag voor Nederlands grootste vastgoedontwikkelaar BPD. En wel met een prachtig project 'Waterdorp' - Vathorst in Amersfoort.
photo
  06 apr 2016
Maak de sprong! De online arbeidsmarktcampagne die we met veel plezier maakten voor Amaris Zorggroep gaat zo online...hier alvast een preview.
  17 mrt 2016
Wow, wat een leuk nieuws. We gaan voor Generali aan de slag met de arbeidsmarktcommunicatie!
link
  14 mrt 2016
Prachtig weer voor een fotosessie op de hei. Binnenkort meer over deze arbeidsmarktcampagne...
photo
  01 mrt 2016
Voor onze opdrachtgever ANG ontwikkelden we een e-mailcampagne, landingpage en casestudy over de nieuwe geautomatiseerde kwijtscheldingstoets voor gemeenten. Meer weten over de nieuwe kwijtscheldingstoets? www­.ang­.nl
photo
  24 feb 2016
Wist je dat de Amstel Tower (192 appartementen) de hoogste toren binnen de ring van Amsterdam wordt? Oplevering 3e kwartaal 2017...Wij zijn voor Vesteda al druk bezig met het design van het logo, projectstijl, website etc...
photo
  10 feb 2016
SEO - zoekmachine optimalisatie - is een zeer interessante methode om online klanten te werven. Door je website technisch en inhoudelijk te optimaliseren verschijn je hoger bij de zoekresultaten. Hoe onze SEO-expert Rutger je daarbij kan helpen lees je hier...
link
  18 jan 2016
We springen een gat in de lucht bij Zuurstof! Waarom? We hebben de pitch voor de arbeidsmarktcommunicatie van Amaris Zorggroep gewonnen. Binnenkort uiteraard meer hierover... Over arbeidsmarktcommunicatie door Zuurstof: www­.zuurstof­.nl
photo
  23 dec 2015
In december en januari verzorgen we met Konica Minolta een activatie- en conversiecampagne voor de zorg in het kader van de privacywet en de nieuwe meldplicht datalekken.
photo
  17 dec 2015
2016 starten we graag met een nieuwe frisse Zuurstof-website. We konden alleen niet langer wachten om 'm met jullie te delen en hebben de site nu alvast live gezet!
link
  01 dec 2015
Trots op de nieuwe website van Moederannecasting! Zuurstof verzorgde de structuur, vormgeving en bouw van de nieuwe site.
link
  12 nov 2015
Twee dagen lang op de Grote Markt in Haarlem: 'The Escapator' als onderdeel van de campagne 'Vast in de lift' voor het Liftinstituut. Als eerste zat Jochem van Gelder vast....
photo
  09 nov 2015
De afgelopen maanden hebben we mogen werken aan een prachtproject van het Liftinstituut. Vandaag gaat de Week van de Veilige Lift van start met als thema 'vast in de lift'. We ontwikkelden de website, maakten de promofilm, hebben de online- en pr-campagne ingericht en bedachten een uniek outdoor event.
link
  04 nov 2015
Onderdeel van onze campagne voor Amaris Zorggroep is een serie verhalen van klanten die vertellen over hun ervaringen met het Amaris Klantcentrum. Ditmaal een mooi verhaal van echtpaar Bolger uit Laren.
  02 nov 2015
Leuk! De ruw- en krachtvoeders van Hartog voor paarden en veehouderij binnenkort op een nieuwe website! Wij mogen aan de slag!
photo
  28 okt 2015
Voor Konica Minolta maakten we in samenwerking met in60seconds een 'explanimation' die hun propositie voor de juridische sector uitlegt.
  27 okt 2015
Trots! Vandaag is onze campagne voor Amaris Zorggroep van start gegaan. Met print-advertenties, Facebook-advertenties, Google-banners, persberichten en klantverhalen lanceren we het nieuwe klantcentrum van Amaris.
photo

Creëer zelf professionele documenten met Julia online opmaak. Een poster voor een evenement, een visitekaartje voor je nieuwe collega of een folder die er goed moet uitzien, maar niet te veel mag kosten.

Met onze online-opmaaktool Julia maak je zelf eenvoudig communicatiemiddelen op die er meteen uitzien alsof ze professioneel zijn opgemaakt. Gewoon in je eigen huisstijl en met een drukwaardige pdf als resultaat. Daarmee kun je zelf prints maken of naar de drukker stappen.

Online opmaak voor iedereen

Met Julia van Zuurstof is online opmaak voor iedereen binnen je organisatie mogelijk! Jij bepaalt voor welke huisstijldocumenten je de online opmaaktool wilt inzetten en welke informatie variabel moet zijn, waarna onze ontwerpers de online opmaaksjablonen voor je ontwikkelen. Wie met de juiste gegevens in een door Zuurstof gehoste opmaakomgeving inlogt, kan posters, visitekaartjes, folders, uitnodigingen maken.

Online opmaak voorkomt gerommel met je huisstijl

Prettige gedachte: in onze online opmaaksjablonen leggen we alle huisstijlzaken vast. Niemand kan rommelen met de lettertypes, niemand kan teksten of beelden op een andere plaats zetten. Daarmee is Julia gelijk je huisstijlbewaker!

Zo makkelijk werkt online opmaak

Als voorbeeld voor online opmaak nemen we een evenementenposter.

  • In het invulformulier vul je de naam van het evenement, de datum, de locatie en de toegangsprijs in en je voegt eventueel een beeld toe.
  • Met een druk op de knop krijg je meteen het resultaat te zien. Het grote voordeel van online opmaak!
  • Niet naar wens? Je past de gegevens aan en met een druk op de knop voer je de wijzigingen door.
  • Tevreden? Klik op 'pdf maken' en onze online opmaaktool Julia levert een pdf in hoge resolutie af.

Een online opmaakpakket voor iedere organisatie

De online opmaaktool Julia van Zuurstof is er in twee uitvoeringen: de lite- en de extended-versie.

  • Julia-lite: voor de snelle online opmaak 
    Produceer je vaak eenvoudige documenten voor eenmalig gebruik? Gaat het om middelen die geen herdruk behoeven? Dan kun je snel uit de voeten met de Julia-lite opmaaktool, die ook nog eens bijzonder laagdrempelig is. Iedereen binnen jouw organisatie kan meteen beginnen met online opmaken!
  • Julia: de online opmaaktool met bewaarfunctie
    Produceer je vaker dezelfde documenten met een hoge uitgavefrequentie? Breng je bijvoorbeeld folders uit waarin je regelmatig kleine wijzigingen moet doorvoeren? In een speciale webomgeving (portaal) worden alle gemaakte documenten opgeslagen. Met een klik open je ze en kun je meteen de bewerkingen doorvoeren. En ook hier geldt weer het voordeel van online opmaak: What You See Is What You Get.Zuurstof werkt onder meer voor: