Communicatiebureau Zuurstof in Amsterdam

communicatiebureau amsterdam zuurstof

Communicatiebureau Zuurstof in Amsterdam

Zuurstof is een communicatiebureau in Amsterdam. Met een team van specialisten op het gebied van marketing en communicatie werken we dagelijks met veel plezier aan prachtige communicatie-opdrachten. Zoals online campagnes, ontwikkeling van websites, SEO-optimalisaties en vormgeving van communicatiemiddelen. Zuurstof is gespecialiseerd in vastgoedmarketing, arbeidsmarktcommunicatie, communicatie in de zorg en B2B-communicatie.

Wat zoek jij in een communicatiebureau of marketingbureau?

Op zoek naar een Communicatiebureau? Dan is de kans groot dat creativiteit je eerste criterium vormt bij de selectie van een marketing communicatiebureau. Verfrissende creativiteit, een strategische partner, een betrokken partij die alles voor je regelt. Zuurstof in Amsterdam Noord heeft alle expertise in huis om aan te sluiten op elk communicatievraagstuk.

Maar er is meer dan creativiteit, weten we bij Zuurstof. Daarom willen we naast een creatief bureau vooral ook een prettig bureau zijn. Prettig in de omgang, prettig in de samenwerking, prettig en helder in de zakelijke afhandeling.

Ervaar onze prettige manier van (samen)werken. Benieuwd of jouw marketing communicatie beter kan? Nodig ons uit voor een kosteloze second opinion. Vrijblijvend sparren, zónder verdere verplichtingen. Bel 020 – 26 10 944 of stuur een mail naar info@zuurstof.nl 

Communicatiebureau in Amsterdam

Met welke combinatie van offline-, online- en reallifemiddelen kunnen we jouw concrete marketing- of communicatiedoelstellingen realiseren? Dat is de vraag die we ons bij Zuurstof telkens weer stellen.

Of het nu gaat om een marktverkenning of identiteitsbepaling. Om corporate uitingen of actiematige projecten. Vastgoedmarketingcommunicatie in de zorgarbeidsmarktcommunicatie of interne communicatie. Om beurzen, presentaties of tentoonstellingen. Je kunt ons inzetten voor de volle breedte van het communicatieveld en voor alle mogelijke toepassingen. Een continue afstemming met jou als opdrachtgever én jouw doelstellingen staat daarbij voorop.

Communicatiebureau Zuurstof staat voor:

 • Crossmediale communicatie: offline / online / reallife
 • Heldere en efficiënte werkwijze
 • Betrokken partner in het volledige communicatietraject 
 • Gedreven door gezamenlijk succes in marketing en communicatie 
 • Bijna veertig jaar communicatie-ervaring in tal van sectoren
Communicatiebureau in Amsterdam. Bureau marketing en communicatie.

Specialisatie: Vastgoedmarketing

Zuurstof is een marketing communicatiebureau gespecialiseerd in vastgoedmarketing. We helpen projectontwikkelaars, bouwbedrijven, beleggers, makelaars, commerciële verhuurders, gemeenten en corporaties om nieuwbouwprojecten succesvol in de markt te zetten of hun bestaande voorraad woningen en/of kantoorruimte te verkopen of te verhuren. Dit doen we onder meer voor vastgoedprojecten van Vesteda, ROCK Vastgoed, BPD, Goodman en Lidl Vastgoed.

Meer over vastgoedmarketing

Specialisatie: Communicatie in de zorg

Communicatie in de zorg is een vak apart. Zuurstof in Amsterdam is een communicatiebureau gespecialiseerd in zorgcommunicatie. Met ruim tien jaar ervaring bij ziekenhuizen en zorginstellingen zoals AMC, VUmc, Zaans Medisch Centrum, Evean, Amaris, Zorgladder weet Zuurstof in Amsterdam waar het op aankomt als het gaat om communicatie en marketing in de zorgsector. Want we kennen de communicatiedoelgroepen door en door – van cliënt of patiënt tot medewerkers en externe stakeholders – en volgen de ontwikkelingen in de zorg op de voet.

Meer over communicatie in de zorg

Specialisatie: Arbeidsmartkcommunicatie

Op zoek naar een bureau voor arbeidsmarktcommunicatie? Of een uitnodigende wervingscampagne? Zuurstof helpt je graag met het aantrekken van geschikte medewerkers. Hoe bereik je je doelgroep? En waarom moeten kandidaten nu juist bij jouw bedrijf solliciteren? Wat maakt jouw bedrijf een aantrekkelijke werkgever (employer branding)? Het aanbod aan off- en online vacaturemedia is groot. Tja, in welke media heeft het dan nog zin om te plaatsen?

Meer over arbeidsmarktcommunicatie

Communicatiebureau in Amsterdam. Zuurstof marketing en communicatie.

Communicatiebureau Zuurstof helpt opdrachtgevers met:

Online

Offline

 • folders
 • brochures
 • magazines
 • white papers
 • persberichten
 • direct mail
 • jaarverslagen
 • brieven
 • formulieren
 • gadgets
 • case studies
 • magazines
 • publicaties …

Real-life

 • winkel
 • showroom
 • sales tools
 • kleding
 • interieur
 • signing
 • beurzen …

Ontdek onze online marketing tools Sophie, Julia en Monica

Online marketing tools kunnen je dagelijkse marketingwerkzaamheden een stuk gemakkelijker maken. De mogelijkheden om je merk, product of organisatie online te presenteren, groeien met de dag. Met cmcom.nl, ons platform voor crossmedia communicatie, bieden we je vier handige online marketing tools waarmee je je online communicatie eenvoudig invult en volgt.

Lees meer over onze online marketing tools Sophie, Julia en Monica

 

Training SEO schrijven Amsterdam

Training SEO schrijven

Met de incompany training ‘SEO schrijven‘ praat onze tekstschrijver jou en je collega’s bij over de do’s en don’ts voor webteksten. Hoe schrijf je een aantrekkelijk tekst die ook goed vindbaar is? Die balans is altijd lastig....

Lees meer: Training SEO schrijven

b2b business to business marketing communicatie

B2B Marketing Communicatie

Zuurstof is een B2B bureau in Amsterdam met ruim twintig jaar ervaring in de B2B marketing communicatie. We helpen we zakelijke dienstverleners en B2B-klanten om hun diensten stevig in de markt te zetten. Dat doen we met...

Lees meer: B2B Marketing Communicatie

Bureau communicatie in de zorg

Communicatie in de zorg

Communicatie in de zorg is een vak apart. Zuurstof is een bureau gespecialiseerd in zorgcommunicatie. Met ruim tien jaar ervaring bij ziekenhuizen en zorginstellingen zoals Amsterdam UMCAmstaZaans Medisch CentrumEveanAmaris, weet Zuurstof in Amsterdam waar het op aankomt als het gaat om communicatie en marketing in de zorgsector.

We kennen de communicatiedoelgroepen door en door – van cliënt of patiënt tot medewerkers en externe stakeholders. En we volgen de ontwikkelingen in de zorg natuurlijk op de voet.

Lees meer: Communicatie in de zorg

e-mailmarketing zuurstof sophie

E-mailmarketing met Sophie

Voor verschillende klanten bewijst onze tool 'Sophie' voor e-mailmarketing inmiddels haar diensten. Of het nu gaat om een maandelijkse online nieuwsbrief, een eenmalige verkoopactie of een persoonlijke e-mailgroet rond verjaardag of feestdagen, Sophie regelt al het online verzendwerk en regelt ook de eventuele afhandeling.

Lees meer: E-mailmarketing met Sophie

vastgoedmarketing amsterdam zuurstof

Vastgoedmarketing

Zuurstof is een bureau gespecialiseerd in vastgoedmarketing. We helpen projectontwikkelaars, bouwbedrijven, beleggers, makelaars, commerciële verhuurders, gemeenten en woningcorporaties om nieuwbouwprojecten succesvol in de markt te zetten of hun bestaande voorraad woningen en/of kantoorruimte te verkopen of te verhuren. Dit doen we onder meer voor vastgoedprojecten van Vesteda, BPD, Goodman en Lidl Vastgoed.

Lees meer: Vastgoedmarketing

social-media-monitoring

Explanimation laten maken bureau Amsterdam

Explanimation laten maken: Animaties met impact!

Heb jij een langer verhaal, visie of bijvoorbeeld een nieuwe dienst? En die wil je graag in een pakkende explanimation omzetten? Lees in dit artikel hoe Zuurstof je daarbij helpt in 6 simpele stappen.

Lees meer: Explanimation laten maken: Animaties met impact!

website laten maken mobiel wordpress joomla

Website laten maken

Een website laten maken door Zuurstof heeft zo z'n voordelen. We hebben veel ervaring met het bouwen van websites en webshops in de meest gebruikte open source platforms van dit moment: WordPress en Joomla. Beide CMS-en zijn zeer gebruiksvriendelijk, onafhankelijk en geschikt voor zowel eenvoudige als meer complexe websites.

Lees meer: Website laten maken

huisstijl laten ontwerpen

Huisstijl laten ontwerpen

Een goede huisstijl ontwerpen is belangrijker dan je denkt. Naast visualisering van de identiteit zorgt de huisstijl voor een duidelijke herkenbaarheid naar je doelgroepen en een efficiëntere manier van communiceren. Een logo ontwerpen is een goed begin, maar het draait...

Lees meer: Huisstijl laten ontwerpen

Video laten maken Amsterdam

Video laten maken

Je wilt een video laten maken? Leuk! Zuurstof in Amsterdam is een bureau voor marketing en communicatie met veel ervaring in het maken van allerlei soorten video’s. Van bedrijfsfilms tot videotestimonials, of een video voor bijvoorbeeld de lancering van...

Lees meer: Video laten maken

online opmaak zuurstof julia

Online opmaak met Julia

Creëer zelf professionele documenten met Julia online opmaak van Zuurstof. Een poster voor een evenement, een visitekaartje voor je nieuwe collega of een folder die er goed moet uitzien. Maar het mag niet te veel kosten.

Met onze online opmaak-tool Julia maak je zelf eenvoudig communicatiemiddelen op die er meteen uitzien alsof ze professioneel zijn opgemaakt. Gewoon in je eigen huisstijl en met een drukwaardige pdf als resultaat. Daarmee kun je zelf prints maken of naar de drukker stappen.

Lees meer: Online opmaak met Julia

Seo-advies-Amsterdam-bureau

SEO Advies

Op zoek naar een bureau voor SEO Advies / zoekmachine optimalisatie? Zuurstof in Amsterdam helpt je graag met zoekmachine optimalisatie. SEO is een interessante methode om online klanten te werven. Want door je website technisch en inhoudelijk...

Lees meer: SEO Advies

Tekst-bureau-tekstschrijver-Amsterdam

Tekst laten schrijven door een bureau

Een bureau tekst voor je laten schrijven? Maar hoe vind je het juiste tekstbureau? Met tekstschrijvers / copywriters die precies begrijpen wat je bedoelt? Dat kan lastig zijn! Zuurstof in Amsterdam is een communicatiebureau met een team van ervaren tekstschrijvers. We helpen je graag met het schrijven van professionele teksten voor bijvoorbeeld jouw website, magazine of whitepaper.

Lees meer: Tekst laten schrijven door een bureau

Bloggen. Start met bloggen - 7 tips

Bloggen. Lees onze 7 tips over bloggen!

Je wilt starten met bloggen. Of misschien blog je al een tijdje. Maar hoe dat je dat eigenlijk? Wil je een online conversatie opstarten met een blog die het bezoek aan je website verhoogt? Dan moet je blog interessant zijn om te lezen. We geven je 7 tips over bloggen!

Lees meer: Bloggen. Lees onze 7 tips over bloggen!

seo analyse bureau amsterdam

SEO-analyse met Monica

SEO-analyse en monitoring van jouw website? Maak kennis met Monica! Want Monica is eén handig online dashboard met SEO-tools en social media-, web- en PPC-rapportages. En dat alles voor een scherp maandbedrag. Tools voor SEO-analyse en...

Lees meer: SEO-analyse met Monica

Bureau arbeidsmarktcommunicatie Amsterdam

Arbeidsmarkt­communicatie

Op zoek naar een bureau voor arbeidsmarktcommunicatie? Of een uitnodigende wervingscampagne? Zuurstof helpt je graag met het werven van geschikte medewerkers. Hoe bereik je je doelgroep? En waarom moeten kandidaten nu juist bij jouw bedrijf solliciteren? Wat maakt jouw bedrijf een aantrekkelijke werkgever? Het aanbod aan off- en online vacaturemedia is groot. Tja, in welke media heeft het dan nog zin om te plaatsen?

Lees meer: Arbeidsmarkt­communicatie

Online marketing tools

Online marketing tools

Online marketing tools kunnen je dagelijkse marketingwerkzaamheden een stuk gemakkelijker maken. De mogelijkheden om je merk, product of organisatie online te presenteren, groeien met de dag. Met cmcom.nl, ons platform voor crossmedia communicatie, bieden we je drie online marketing tools waarmee je je online communicatie eenvoudig invult en volgt.

Lees meer: Online marketing tools