Video laten maken. Geef jouw bedrijfsvideo, commercial of wervingsvideo extra Zuurstof.

Video laten maken Amsterdam

Video laten maken. Geef jouw bedrijfsvideo, commercial of wervingsvideo extra Zuurstof.

Je wilt een video of commercial laten maken? Leuk! Zuurstof in Amsterdam is een bureau voor marketing en communicatie met veel ervaring in het maken van allerlei soorten video’s. Van bedrijfsfilms tot commercials, of een video voor bijvoorbeeld de lancering van een nieuw product

Online video’s zijn tegenwoordig misschien wel dé belangrijkste schakel van jouw contentstrategie. Met professionele video’s kun je je doelgroep nog beter bereiken en aan je binden. Wist je dat je video’s juist daarom ook heel goed kunt inzetten voor arbeidsmarktcommunicatie? Laat als bedrijf zien wie je bent en wat je doet. Geef jouw medewerkers het woord en neem kijkers mee achter de schermen van je bedrijf.

De kracht van video’s

Steeds meer bedrijven zetten video in als onderdeel van hun online marketingstrategie. Wellicht zie jij ook meer kansen voor inzet van video als marketinginstrument? Dat is niet zo vreemd, want video’s zijn niet alleen geschikt voor merkbeleving van jouw bedrijf, maar bovendien nuttig als leadgenerator binnen een contentmarketingfunnel. Video’s kun je integreren op je website of e-mailcampagne, delen via social media of bijvoorbeeld tonen op een event. En de kosten voor het laten maken van kwalitatieve video’s? Die zijn de afgelopen jaren behoorlijk gedaald. Genoeg redenen om video’s in te zetten voor jouw bedrijf!

Video’s als brandstof voor branding

Met video kun je niet alleen je producten en diensten promoten, maar ook de branding van je bedrijf subtiel onder de aandacht brengen. Een goed geproduceerde video kan een specifiek product of dienst effectief promoten terwijl het tegelijkertijd bijdraagt aan de propositie én de geloofwaardigheid van de afzender.

Producten en diensten promoten met video

De combinatie van beweging, beeld, audio en tekst zorgt ervoor dat je meteen de aandacht van een kijker trekt. Is de inhoud echt relevant voor kijkers, dan is je video ongetwijfeld een succes.

Van kijkers naar klanten

Veel kijkers trekken met je video is natuurlijk een eerste succes. Maar zorg voor een juiste call to action in je video zodat kijkers vervolgens ook jouw klanten worden.

5 Trends videomarketing

 1. Interactieve video
  Betrek jouw kijker met interactieve elementen in je video! Geen standaard éénrichtingverkeer, maar een video waarbij kijkers op verschillende plekken en momenten zelf bepaalde keuzes kunnen maken. Je geeft de kijker de regie in handen. En dat verhoogt niet alleen de aandacht en betrokkenheid maar ook de conversie!

 2. Persoonlijke video
  In e-mailcampagnes is het al een aantal jaar de standaard om gepersonaliseerde e-mails te versturen. Je doelgroep persoonlijk benaderen zorgt namelijk voor een hogere attentiewaarde. Meer kliks. Meer leads. Voor gepersonaliseerde videocontent is dat niet anders. Personaliseren van video’s wordt de komende jaren essentieel om je doelgroep echt te bereiken.

 3. Live videostreaming
  Live videostreaming is vooral bekend geworden door Facebook. Maar ook steeds meer bedrijven zetten live video’s in om hun doelgroep te bereiken. Bijvoorbeeld met webinars. De voordelen? De relatief lage productiekosten, de authenticiteit en openheid voor de kijker. Zo kun je als bedrijf bijvoorbeeld laten zien hoe het er achter de schermen toe gaat, live verslag doen van een event en tegelijkertijd vragen beantwoorden van kijkers.

 4. Longform-video met relevantie
  Video’s met inhoud die goed gemaakt zijn. Mensen kiezen tegenwoordig voor langere video’s met betekenis in plaats van video’s zonder relevante inhoud. Langere video’s zijn daarnaast zeer geschikt om kleinere delen te knippen om daarmee op meerdere momenten met verschillende onderdelen uit die longform-video de doelgroep te bereiken.

 5. Video in elke fase van de marketingfunnel
  Video werd tot voor kort vooral ingezet voor branding en zichtbaarheid in de bewustzijnsfase (awareness) van de marketingfunnel. Maar met de juiste relevantie en call to action hoort online video tegenwoordig thuis in elke fase van de customer journey.

Aanpak videoproducties

Zuurstof ontwikkelt video’s aan de hand van een aantal stappen, onderverdeeld in 3 fasen: 

 1. Pre-productie
 2. Productie
 3. Post-productie

1. Pre-productie van de video

 • Kick-off meeting
  De accountmanager van Zuurstof, projectmanager van het videoproductiebedrijf en jullie vertegenwoordiger(s) bespreken in een kick-off meeting de insteek van de video.
 • Concept
  We zetten op papier hoe wij de inhoud en de vorming van de video voor ons zien. Dit voorstel ontvang je van ons in een pdf-document.
 • Script
  Na het maken van het concept weten we welke richting we opgaan met de video. We gaan nu de inhoud concreet maken met een filmscript. Wanneer er een interview-concept in de video zit stellen we ook een vragenlijst op.
 • Storyboard
  Met de concrete inhoud uit het script kunnen we verder met het uitwerken van de vormgeving. Dit doen we in storyboard a.d.h.v. schetsen.
 • Voorbereiding productie
  De inhoud van de film is helemaal duidelijk, nu gaan daadwerkelijk alles regelen. Planning van de draaidagen en afstemmen met de filmcrew.

Samenwerking tijdens de pre-productie

Na het ontwikkelen van het concept nemen we contact met je op om het conceptdoor te nemen. Wanneer er feedback is, zullen wij deze verwerken tot het concept naar tevredenheid is. Filmen we bij jou op locatie? Dan zou het heel fijn zijn als we wat foto’s kunnen ontvangen van de omgeving. Op deze manier kunnen onze filmmakers zich vooraf een goed beeld vormen. Aan het einde van de pre-productie is het mogelijk om feedback te geven op het script en het storyboard. Deze zullen wij verwerken en dan gaan wij aan de slag met het voorbereiden van de productie.

2. Productie van de video

Tijdens de productie zorgen wij ervoor dat de juiste apparatuur aanwezig is op set en de crew bestaande uit een regisseur en een cameraman voor deze productie.

Tijdens de opnames zou het fijn als een contactpersoon/vertegenwoordiger van jullie aanwezig is. Zo kunnen je met last-minute beslissingen meedenken. Bij voorkeur is iedereen op de locatie vooraf op de hoogte gebracht van onze werkzaamheden.

Video laten maken - Videoproductie

3. Post-productie video

Tijdens de post-productie gaan wij aan de slag met de volgende standaard stappen.

 • Montage – Niet zomaar knippen en plakken. Op een zorgvuldige wijze zullen wij alle geschoten beelden tot een geheel samenbrengen in de montage.
 • Basic sounddesign – Na het maken van een montage zullen wij de ruis onder de film weghalen en stemmen verhelderen.
 • Kleurcorrectie – Met een kleur-nabewerking kunnen wij van alle losse donkere en lichte shots een geheel maken.
 • Rechtenvrije muziek – Muziek is een enorm breed begrip. Wij zullen zoeken naar de juiste klanken die precies aansluiten bij de sfeer van de film.
 • Na akkoord op de videoproductie voegen we – indien gewenst – ondertiteling toe aan de film.

Optioneel is het mogelijk om om de video uit te breiden met:

 • Voice-over – Moet er onder de film een begeleidende tekst komen? Dan kunnen wij zorgen voor professionele stemacteur die jouw voice-over gaat inspreken.
 • Visual effects – Wij kunnen de meest onwerkelijke situaties creëren door met de computer bepaalde effecten toe te voegen.
 • Color grading – Door het toevoegen van nieuwe kleuren aan het beeld, kunnen wij een hele unieke sfeer voor jouw video creëren.

Na het maken van een montage zullen wij de eerste versie van de video naar je sturen. Dan is er vanzelfsprekend de mogelijk om feedback te geven. Deze feedback zullen we gebruiken om de video verder te verfijnen totdat deze helemaal naar wens.

 

Seo-advies-zoekmachine-optimalisatie

SEO Advies: jouw website beter vindbaar maken met zoekmachine-optimalisatie.

Op zoek naar een bureau voor SEO Advies / zoekmachine-optimalisatie? Zuurstof in Amsterdam helpt je graag met SEO Advies in 5 stappen om je website beter vindbaar te maken. Zoekmachine-optimalisatie is een goede methode om meer online...

Lees meer: SEO Advies: jouw website beter vindbaar maken met zoekmachine-optimalisatie.

huisstijl laten ontwerpen

Huisstijl laten ontwerpen. Een nieuwe huisstijl ontwerpen met Zuurstof!

Een goede huisstijl ontwerpen is belangrijker dan je denkt. Naast visualisering van de identiteit zorgt de huisstijl voor een duidelijke herkenbaarheid naar je doelgroepen en een efficiëntere manier van communiceren. Een logo ontwerpen is een goed begin, maar het draait...

Lees meer: Huisstijl laten ontwerpen. Een nieuwe huisstijl ontwerpen met Zuurstof!

jaarverslag-voorbeelden

Online jaarverslagen. Boost je jaarverslag met Zuurstof.

Ga je voor een online jaarverslag? Of ben je op zoek naar een andere creatieve vorm voor je jaarverslag. Het jaarverslag compleet en goedgekeurd ‘op papier’ te krijgen. Het is waarschijnlijk elk jaar weer een...

Lees meer: Online jaarverslagen. Boost je jaarverslag met Zuurstof.

Bloggen. Start met bloggen - 7 tips

Bloggen. Lees onze 7 tips over bloggen!

Je wilt starten met bloggen. Of misschien blog je al een tijdje. Maar hoe dat je dat eigenlijk? Wil je een online conversatie opstarten met een blog die het bezoek aan je website verhoogt? Dan moet je blog interessant zijn om te lezen. We geven je 7 tips over bloggen!

Lees meer: Bloggen. Lees onze 7 tips over bloggen!

Online marketing tools

Online marketing tools

Online marketing tools kunnen je dagelijkse marketingwerkzaamheden een stuk gemakkelijker maken. De mogelijkheden om je merk, product of organisatie online te presenteren, groeien met de dag. Met cmcom.nl, ons platform voor crossmedia communicatie, bieden we je drie online marketing tools waarmee je je online communicatie eenvoudig invult en volgt.

Lees meer: Online marketing tools

Bureau communicatie reclame in de zorg

Communicatie in de zorg. Geef jouw zorgcommunicatie een boost met Zuurstof.

Communicatie in de zorg is een vak apart. Zuurstof is een communicatiebureau gespecialiseerd in zorgcommunicatie. Met ruim twintig jaar ervaring bij ziekenhuizen en zorginstellingen zoals Amsterdam UMCAmstaZaans Medisch CentrumEveanFundisAmarisZorgladder weet Zuurstof in Amsterdam waar het op aankomt als het gaat om communicatie en marketing in de zorgsector. 

Zo kennen de communicatiedoelgroepen in de zorg door en door. Van cliënt of patiënt. Tot medewerkers en externe stakeholders. En we volgen de ontwikkelingen in de zorg natuurlijk op de voet.

Lees meer: Communicatie in de zorg. Geef jouw zorgcommunicatie een boost met Zuurstof.

online opmaak zuurstof julia

Online opmaak met Julia

Creëer zelf professionele documenten met Julia online opmaak van Zuurstof. Een poster voor een evenement, een visitekaartje voor je nieuwe collega of een folder die er goed moet uitzien. Maar het mag niet te veel kosten.

Met onze online opmaak-tool Julia maak je zelf eenvoudig communicatiemiddelen op die er meteen uitzien alsof ze professioneel zijn opgemaakt. Gewoon in je eigen huisstijl en met een drukwaardige pdf als resultaat. Daarmee kun je zelf prints maken of naar de drukker stappen.

Lees meer: Online opmaak met Julia

LinkedIn-adverteren

LinkedIn Advertising. Bereik je B2B doelgroep met LinkedIn Ads.

LinkedIn is het grootste zakelijke online netwerk. En misschien daarom ook wel onmisbaar als kanaal voor je online marketing strategie. Ideaal om nieuwe zakelijke leads te werven. Je merk meer bekendheid te geven. Of bijvoorbeeld om nieuwe kandidaten te werven voor een specifieke functie. Doelgroepen kun je haarfijn definiëren. Je bepaalt je marketingdoelstelling en zet je creatieve campagnes op. Natuurlijk volledig meetbaar zodat je kunt weten wat de campagne je je oplevert. Maar hoe werkt adverteren op LinkedIn? Wat kun je allemaal met LinkedIn Ads? En is het iets voor jouw bedrijf?

Lees meer: LinkedIn Advertising. Bereik je B2B doelgroep met LinkedIn Ads.

Communicatiebureau Amsterdam

Communicatie­bureau in Amsterdam. Zuurstof en creativiteit voor jouw marketing en communicatie.

Zuurstof is een communicatiebureau in Amsterdam. Met een team van specialisten op het gebied van marketing en communicatie geven we ook jouw communicatie graag een boost.

Of het nu gaat om positionering en strategie. Communicatieadvies, online marketingontwikkeling van websiteszoekmachine-optimalisatie, het schrijven van teksten of vormgeving van communicatiemiddelen. Daarmee helpen je graag! Op een prettige manier. Want dat vinden we belangrijk.

Communicatiebureau Zuurstof is gespecialiseerd in vastgoedmarketing, arbeidsmarktcommunicatie, communicatie in de zorg en B2B-communicatie.

Lees meer: Communicatie­bureau in Amsterdam. Zuurstof en creativiteit voor jouw marketing en communicatie.

Bureau arbeidsmarktcommunicatie Amsterdam

Arbeidsmarkt­communicatie. Werving van personeel met Zuurstof.

Op zoek naar een bureau voor arbeidsmarktcommunicatie? Of een uitnodigende wervingscampagne? Zuurstof helpt je graag met het werven van geschikte medewerkers. Hoe bereik je je doelgroep? En waarom moeten kandidaten nu juist bij jouw bedrijf solliciteren? Wat maakt jouw bedrijf een aantrekkelijke werkgever? Het aanbod aan off- en online media is groot. Tja, in welke media heeft het dan nog zin om te plaatsen?

Lees meer: Arbeidsmarkt­communicatie. Werving van personeel met Zuurstof.

Explanimation laten maken

Explanimation laten maken: Explanimations met Zuurstof!

Wil je een explanimation (uitleganimatie) laten maken? Zuurstof maakt animaties met impact! Heb jij een langer verhaal, visie of bijvoorbeeld een nieuwe dienst? En die wil je graag in een pakkende explanimation omzetten? Lees in dit artikel hoe Zuurstof je daarbij helpt in 6 simpele stappen.

Lees meer: Explanimation laten maken: Explanimations met Zuurstof!

e-mailmarketing zuurstof sophie

E-mailmarketing met Sophie

Voor verschillende klanten bewijst onze tool 'Sophie' voor e-mailmarketing inmiddels haar diensten. Of het nu gaat om een maandelijkse online nieuwsbrief, een eenmalige verkoopactie of een persoonlijke e-mailgroet rond verjaardag of feestdagen, Sophie regelt al het online verzendwerk en regelt ook de eventuele afhandeling.

Lees meer: E-mailmarketing met Sophie

vastgoedmarketing amsterdam zuurstof

Vastgoedmarketing. Boost je vastgoedmarketing met Zuurstof.

Vastgoedmarketing. Daar zijn we gespecialiseerd in bij Zuurstof. Met vastgoedmarketing helpen we onze opdrachtgevers zoals projectontwikkelaars, bouwbedrijven, beleggers, makelaars, commerciële verhuurders, gemeenten en woningcorporaties. Zo ondersteunen we hen met nieuwbouwprojecten in de markt te zetten. Of hun bestaande voorraad woningen en/of kantoorruimte te verkopen of te verhuren. Door middel van campagnes en projectsites om de woningen online te verkopen of te verhuren. Marketing van vastgoed doen we onder meer voor vastgoedprojecten van grotere ontwikkelaars / vastgoedbeleggers zoals Vesteda, BPD, Goodman, Lidl Vastgoed en Rock Vastgoed. Geef ook jouw vastgoed een boost met Zuurstof!

Lees meer: Vastgoedmarketing. Boost je vastgoedmarketing met Zuurstof.

Website laten maken in Wordpress

WordPress website laten maken. Zuurstof bouwt jouw WordPress website.

Een Wordpress website laten maken door Zuurstof heeft zo z'n voordelen. We hebben veel ervaring met het bouwen van websites en webshops in de meest gebruikte open source platforms van dit moment: WordPress en Joomla. Beide website CMS-en zijn zeer gebruiksvriendelijk, onafhankelijk en geschikt voor zowel eenvoudige als meer complexe websites. Daarnaast kunnen we helpen om jouw bedrijf, product of dienst online bij de juiste doelgroep onder de aandacht te brengen met online marketing.

Lees meer: WordPress website laten maken. Zuurstof bouwt jouw WordPress website.

Online Marketing bureau Amsterdam

Online Marketing. Bureau Zuurstof voor jouw online marketingstrategie.

Online marketing is een verzameling van alle digitale middelen en technieken om jouw bedrijf, product of dienst online bij de juiste doelgroep onder de aandacht te brengen. Denk bij Online marketing bijvoorbeeld aan Display advertising, Social Advertising, Zoekmachine-optimalisatie, Zoekmachine-adverteren en E-mailmarketing. Maar ook je website speelt daarbij een belangrijke rol door bezoekers de juiste informatie en ervaring te bieden over jouw product of dienst.

Lees meer: Online Marketing. Bureau Zuurstof voor jouw online marketingstrategie.

Infographic laten maken

Infographic laten maken. Infographic in 5 stappen.

Wil je een infographic laten maken? Zuurstof maakt infographics van jouw stappenplan, visie of bijvoorbeeld een nieuwe dienst. Lees in dit artikel hoe we je daarbij helpen in 5 eenvoudige stappen. Wat is een infographic?...

Lees meer: Infographic laten maken. Infographic in 5 stappen.

b2b business to business marketing communicatie

B2B Marketing Communicatie. Bereik jouw B2B-doelgroepen

Zuurstof is een B2B communicatiebureau in Amsterdam. Met ruim twintig jaar ervaring in de B2B marketing communicatie. We helpen we zakelijke dienstverleners zoals Visma, Konica Minolta, Aenergie, City Hub en Liftinstituut om hun diensten stevig in de...

Lees meer: B2B Marketing Communicatie. Bereik jouw B2B-doelgroepen

Tekstschrijver Amsterdam - Teksten laten schrijven

Teksten laten schrijven door onze tekstschrijvers. Onze copywriters geven je teksten extra Zuurstof!

Tekstschrijvers (of copywriters) van Zuurstof in Amsterdam schrijven wat af. Veel van onze opdrachtgevers laten teksten door onze copywriters schrijven voor websites, magazines en whitepapers. Maar ook bijvoorbeeld teksten voor concepten en campagnes. Ben je op zoek naar een geschikte tekstschrijver? Zuurstof in Amsterdam is een bureau met een team van ervaren tekstschrijvers. Ze verrassen je graag met doelgroepgerichte teksten, prikkelende zinnen en lichtvoetige woordkeuzes! Benieuwd of een van onze copywriters ook jou kunnen helpen? Neem dan contact met ons op: 020 26 10 944. Geef ook jouw teksten een extra boost met Zuurstof!

Lees meer: Teksten laten schrijven door onze tekstschrijvers. Onze copywriters geven je teksten extra Zuurstof!

Training SEO schrijven Amsterdam

Training SEO schrijven

Met de incompany training ‘SEO schrijven‘ praat onze tekstschrijver jou en je collega’s bij over de do’s en don’ts voor webteksten. Hoe schrijf je een aantrekkelijk tekst die ook goed vindbaar is? Die balans is altijd lastig....

Lees meer: Training SEO schrijven

seo analyse bureau amsterdam

SEO-analyse. Monitor jouw website met SEO-tools van Monica.

SEO-analyse en monitoring van jouw website? Maak kennis met Monica! Want Monica is eén handig online dashboard met SEO-tools en social media-, web- en PPC-rapportages. En dat alles voor een scherp maandbedrag. Tools voor SEO-analyse en...

Lees meer: SEO-analyse. Monitor jouw website met SEO-tools van Monica.

Zuurstof en duurzaamheidTekstschrijver in Amsterdam. Teksten laten schrijven door onze tekstschrijvers. Ze geven je teksten extra Zuurstof!Vastgoedcommunicatie. Boost je vastgoedcommunicatie met ZUURSTOF.Reclamebureau in Amsterdam. Zuurstof reclamebureau voor jouw marketing en communicatie.Reclamebureau in de zorg. Geef jouw zorgcommunicatie een boost met reclamebureau Zuurstof.Privacybeleid