Video laten maken

Video laten maken Amsterdam

Video laten maken

Je wilt een video laten maken? Leuk! Zuurstof in Amsterdam is een bureau voor marketing en communicatie met veel ervaring in het maken van allerlei soorten video’s. Van bedrijfsfilms tot videotestimonials, of een video voor bijvoorbeeld de lancering van een nieuw product

Online video’s zijn tegenwoordig misschien wel dé belangrijkste schakel van jouw contentstrategie. Met professionele video’s kun je je doelgroep nog beter bereiken en aan je binden. Wist je dat je video’s juist daarom ook heel goed kunt inzetten voor arbeidsmarktcommunicatie? Laat als bedrijf zien wie je bent en wat je doet. Geef jouw medewerkers het woord en neem kijkers mee achter de schermen van je bedrijf.

Offerte: laten maken van een video

Wil je snel een offerte voor het laten maken van een korte of langere video? Bel voor meer informatie 020 – 26 10 944 of stuur een bericht naar info@zuurstof.nl.

Een aantal voorbeelden vind je op deze pagina. Net als de laatste trends op het gebied van videomarketing.

De kracht van online video’s

Steeds meer bedrijven zetten video in als onderdeel van hun marketingstrategie. Wellicht zie jij ook meer kansen voor inzet van video als marketinginstrument? Dat is niet zo vreemd, want video’s zijn niet alleen geschikt voor merkbeleving van jouw bedrijf, maar bovendien nuttig als leadgenerator binnen een contentmarketingfunnel. Video’s kun je integreren op je website of e-mailcampagne, delen via social media of bijvoorbeeld tonen op een event. En de kosten voor het laten maken van kwalitatieve video’s? Die zijn de afgelopen jaren behoorlijk gedaald. Genoeg redenen om video’s in te zetten voor jouw bedrijf!

Brandstof voor branding

Met video kun je niet alleen je producten en diensten promoten, maar ook de branding van je bedrijf subtiel onder de aandacht brengen. Een goed geproduceerde video kan een specifiek product of dienst effectief promoten terwijl het tegelijkertijd bijdraagt aan de propositie én de geloofwaardigheid van de afzender.

Producten en diensten promoten

De combinatie van beweging, beeld, audio en tekst zorgt ervoor dat je meteen de aandacht van een kijker trekt. Is de inhoud echt relevant voor kijkers, dan is je video ongetwijfeld een succes.

Van kijkers naar klanten

Veel kijkers trekken met je video is natuurlijk een eerste succes. Maar zorg voor een juiste call to action in je video zodat kijkers vervolgens ook jouw klanten worden.

5 Trends videomarketing

 1. Interactieve video
  Betrek jouw kijker met interactieve elementen in je video! Geen standaard éénrichtingverkeer, maar een video waarbij kijkers op verschillende plekken en momenten zelf bepaalde keuzes kunnen maken. Je geeft de kijker de regie in handen. En dat verhoogt niet alleen de aandacht en betrokkenheid maar ook de conversie!

 2. Persoonlijke video
  In e-mailcampagnes is het al een aantal jaar de standaard om gepersonaliseerde e-mails te versturen. Je doelgroep persoonlijk benaderen zorgt namelijk voor een hogere attentiewaarde. Meer kliks. Meer leads. Voor gepersonaliseerde videocontent is dat niet anders. Personaliseren van video’s wordt de komende jaren essentieel om je doelgroep echt te bereiken.

 3. Live videostreaming
  Live videostreaming is vooral bekend geworden door Facebook. Maar ook steeds meer bedrijven zetten live video’s in om hun doelgroep te bereiken. De voordelen? De relatief lage productiekosten, de authenticiteit en openheid voor de kijker. Zo kun je als bedrijf bijvoorbeeld laten zien hoe het er achter de schermen toe gaat, live verslag doen van een event en tegelijkertijd vragen beantwoorden van kijkers.

 4. Longformvideo met relevantie
  Video’s met inhoud die goed gemaakt zijn. Mensen kiezen tegenwoordig voor langere video’s met betekenis in plaats van video’s zonder relevante inhoud. Langere video’s zijn daarnaast zeer geschikt om kleinere delen te knippen om daarmee op meerdere momenten met verschillende onderdelen uit die longformvideo de doelgroep te bereiken.

 5. Video in elke fase van de marketingfunnel
  Video werd tot voor kort vooral ingezet voor branding en zichtbaarheid in de bewustzijnsfase (awareness) van de marketingfunnel. Maar met de juiste relevantie en call to action hoort online video tegenwoordig thuis in elke fase van de customer journey.

Doe je voordeel met video!

 

Online marketing tools

Online marketing tools

Online marketing tools kunnen je dagelijkse marketingwerkzaamheden een stuk gemakkelijker maken. De mogelijkheden om je merk, product of organisatie online te presenteren, groeien met de dag. Met cmcom.nl, ons platform voor crossmedia communicatie, bieden we je drie online marketing tools waarmee je je online communicatie eenvoudig invult en volgt.

Lees meer: Online marketing tools

seo analyse bureau amsterdam

SEO-analyse met Monica

SEO-analyse en monitoring van jouw website? Maak kennis met Monica! Want Monica is eén handig online dashboard met SEO-tools en social media-, web- en PPC-rapportages. En dat alles voor een scherp maandbedrag. Tools voor SEO-analyse en...

Lees meer: SEO-analyse met Monica

Bloggen. Start met bloggen - 7 tips

Bloggen. Lees onze 7 tips over bloggen!

Je wilt starten met bloggen. Of misschien blog je al een tijdje. Maar hoe dat je dat eigenlijk? Wil je een online conversatie opstarten met een blog die het bezoek aan je website verhoogt? Dan moet je blog interessant zijn om te lezen. We geven je 7 tips over bloggen!

Lees meer: Bloggen. Lees onze 7 tips over bloggen!

communicatiebureau amsterdam zuurstof

Communicatiebureau Zuurstof in Amsterdam

Zuurstof is een communicatiebureau in Amsterdam. Met een team van specialisten op het gebied van marketing en communicatie werken we dagelijks met veel plezier aan prachtige communicatie-opdrachten. Zoals online campagnes, ontwikkeling van websites, SEO-optimalisaties en vormgeving van communicatiemiddelen. Zuurstof is gespecialiseerd in vastgoedmarketing, arbeidsmarktcommunicatie, communicatie in de zorg en B2B-communicatie.

Lees meer: Communicatiebureau Zuurstof in Amsterdam

Training SEO schrijven Amsterdam

Training SEO schrijven

Met de incompany training ‘SEO schrijven‘ praat onze tekstschrijver jou en je collega’s bij over de do’s en don’ts voor webteksten. Hoe schrijf je een aantrekkelijk tekst die ook goed vindbaar is? Die balans is altijd lastig....

Lees meer: Training SEO schrijven

Bureau arbeidsmarktcommunicatie Amsterdam

Arbeidsmarkt­communicatie

Op zoek naar een bureau voor arbeidsmarktcommunicatie? Of een uitnodigende wervingscampagne? Zuurstof helpt je graag met het werven van geschikte medewerkers. Hoe bereik je je doelgroep? En waarom moeten kandidaten nu juist bij jouw bedrijf solliciteren? Wat maakt jouw bedrijf een aantrekkelijke werkgever? Het aanbod aan off- en online vacaturemedia is groot. Tja, in welke media heeft het dan nog zin om te plaatsen?

Lees meer: Arbeidsmarkt­communicatie

Tekst-bureau-tekstschrijver-Amsterdam

Tekst laten schrijven door een bureau

Een bureau tekst voor je laten schrijven? Maar hoe vind je het juiste tekstbureau? Met tekstschrijvers / copywriters die precies begrijpen wat je bedoelt? Dat kan lastig zijn! Zuurstof in Amsterdam is een communicatiebureau met een team van ervaren tekstschrijvers. We helpen je graag met het schrijven van professionele teksten voor bijvoorbeeld jouw website, magazine of whitepaper.

Lees meer: Tekst laten schrijven door een bureau

e-mailmarketing zuurstof sophie

E-mailmarketing met Sophie

Voor verschillende klanten bewijst onze tool 'Sophie' voor e-mailmarketing inmiddels haar diensten. Of het nu gaat om een maandelijkse online nieuwsbrief, een eenmalige verkoopactie of een persoonlijke e-mailgroet rond verjaardag of feestdagen, Sophie regelt al het online verzendwerk en regelt ook de eventuele afhandeling.

Lees meer: E-mailmarketing met Sophie

vastgoedmarketing amsterdam zuurstof

Vastgoedmarketing

Zuurstof is een bureau gespecialiseerd in vastgoedmarketing. We helpen projectontwikkelaars, bouwbedrijven, beleggers, makelaars, commerciële verhuurders, gemeenten en woningcorporaties om nieuwbouwprojecten succesvol in de markt te zetten of hun bestaande voorraad woningen en/of kantoorruimte te verkopen of te verhuren. Dit doen we onder meer voor vastgoedprojecten van Vesteda, BPD, Goodman en Lidl Vastgoed.

Lees meer: Vastgoedmarketing

huisstijl laten ontwerpen

Huisstijl laten ontwerpen

Een goede huisstijl ontwerpen is belangrijker dan je denkt. Naast visualisering van de identiteit zorgt de huisstijl voor een duidelijke herkenbaarheid naar je doelgroepen en een efficiëntere manier van communiceren. Een logo ontwerpen is een goed begin, maar het draait...

Lees meer: Huisstijl laten ontwerpen

online opmaak zuurstof julia

Online opmaak met Julia

Creëer zelf professionele documenten met Julia online opmaak van Zuurstof. Een poster voor een evenement, een visitekaartje voor je nieuwe collega of een folder die er goed moet uitzien. Maar het mag niet te veel kosten.

Met onze online opmaak-tool Julia maak je zelf eenvoudig communicatiemiddelen op die er meteen uitzien alsof ze professioneel zijn opgemaakt. Gewoon in je eigen huisstijl en met een drukwaardige pdf als resultaat. Daarmee kun je zelf prints maken of naar de drukker stappen.

Lees meer: Online opmaak met Julia

Explanimation laten maken bureau Amsterdam

Explanimation laten maken: Animaties met impact!

Heb jij een langer verhaal, visie of bijvoorbeeld een nieuwe dienst? En die wil je graag in een pakkende explanimation omzetten? Lees in dit artikel hoe Zuurstof je daarbij helpt in 6 simpele stappen.

Lees meer: Explanimation laten maken: Animaties met impact!

Seo-advies-Amsterdam-bureau

SEO Advies

Op zoek naar een bureau voor SEO Advies / zoekmachine optimalisatie? Zuurstof in Amsterdam helpt je graag met zoekmachine optimalisatie. SEO is een interessante methode om online klanten te werven. Want door je website technisch en inhoudelijk...

Lees meer: SEO Advies

website laten maken mobiel wordpress joomla

Website laten maken

Een website laten maken door Zuurstof heeft zo z'n voordelen. We hebben veel ervaring met het bouwen van websites en webshops in de meest gebruikte open source platforms van dit moment: WordPress en Joomla. Beide CMS-en zijn zeer gebruiksvriendelijk, onafhankelijk en geschikt voor zowel eenvoudige als meer complexe websites.

Lees meer: Website laten maken

social-media-monitoring

b2b business to business marketing communicatie

B2B Marketing Communicatie

Zuurstof is een B2B bureau in Amsterdam met ruim twintig jaar ervaring in de B2B marketing communicatie. We helpen we zakelijke dienstverleners en B2B-klanten om hun diensten stevig in de markt te zetten. Dat doen we met...

Lees meer: B2B Marketing Communicatie

Bureau communicatie in de zorg

Communicatie in de zorg

Communicatie in de zorg is een vak apart. Zuurstof is een bureau gespecialiseerd in zorgcommunicatie. Met ruim tien jaar ervaring bij ziekenhuizen en zorginstellingen zoals Amsterdam UMCAmstaZaans Medisch CentrumEveanAmaris, weet Zuurstof in Amsterdam waar het op aankomt als het gaat om communicatie en marketing in de zorgsector.

We kennen de communicatiedoelgroepen door en door – van cliënt of patiënt tot medewerkers en externe stakeholders. En we volgen de ontwikkelingen in de zorg natuurlijk op de voet.

Lees meer: Communicatie in de zorg