Bureau voor marketing en communicatie
Asterweg 19D12 - 1031HL Amsterdam - 020 26 10 944 - info@zuurstof.nl
      

Videoproducties

Array
(
)
videoproducties-bedrijfsfilm

Videoproducties

Je wilt een video laten maken? Leuk! Zuurstof is een bureau voor marketing en communicatie met veel ervaring in het maken van allerlei soorten videoproducties. Van bedrijfsfilms, videotestimonials of een video voor bijvoorbeeld de lancering van een nieuw product

Online video's zijn tegenwoordig misschien wel dé belangrijkste schakel van jouw contentstrategie. Met professionele video's kun je je doelgroep nog beter bereiken en aan je binden. Wist je dat je video's juist daarom ook heel goed kunt inzetten voor arbeidsmarktcommunicatie? Laat als bedrijf zien wie je bent en wat je doet. Geef jouw medewerkers het woord en neem kijkers mee achter de schermen van je bedrijf.

Offerte voor het maken van een video

Wil je snel een offerte voor het laten maken van een korte of langere video? Bel voor meer informatie 020 - 26 10 944 of stuur een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Een aantal voorbeelden vind je op deze pagina. Net als de laatste trends op het gebied van videomarketing.

De kracht van online video's

Steeds meer bedrijven zetten video in als onderdeel van hun marketingstrategie. Wellicht zie jij ook meer kansen voor inzet van video als marketinginstrument? Dat is niet zo vreemd, want video's zijn niet alleen geschikt voor merkbeleving van jouw bedrijf, maar bovendien nuttig als leadgenerator binnen een contentmarketingfunnel. Video's kun je integreren op je website of e-mailcampagne, delen via social media of bijvoorbeeld tonen op een event. En de kosten voor het laten maken van kwalitatieve video's? Die zijn de afgelopen jaren behoorlijk gedaald. Genoeg redenen om video's in te zetten voor jouw bedrijf!

Brandstof voor branding

Met video kun je niet alleen je producten en diensten promoten, maar ook de branding van je bedrijf subtiel onder de aandacht brengen. Een goed geproduceerde video kan een specifiek product of dienst effectief promoten terwijl het tegelijkertijd bijdraagt aan de propositie én de geloofwaardigheid van de afzender.

Producten en diensten promoten

De combinatie van beweging, beeld, audio en tekst zorgt ervoor dat je meteen de aandacht van een kijker trekt. Is de inhoud echt relevant voor kijkers, dan is je video ongetwijfeld een succes.

Van kijkers naar klanten

Veel kijkers trekken met je video is natuurlijk een eerste succes. Maar zorg voor een juiste call to action in je video zodat kijkers vervolgens ook jouw klanten worden.

5 Trends videomarketing

 1. Interactieve video

  Betrek jouw kijker met interactieve elementen in je video! Geen standaard éénrichtingverkeer, maar een video waarbij kijkers op verschillende plekken en momenten zelf bepaalde keuzes kunnen maken. Je geeft de kijker de regie in handen. En dat verhoogt niet alleen de aandacht en betrokkenheid maar ook de conversie!

 2. Persoonlijke video

  In e-mailcampagnes is het al een aantal jaar de standaard om gepersonaliseerde e-mails te versturen. Je doelgroep persoonlijk benaderen zorgt namelijk voor een hogere attentiewaarde. Meer kliks. Meer leads. Voor gepersonaliseerde videocontent is dat niet anders. Personaliseren van video's wordt de komende jaren essentieel om je doelgroep echt te bereiken.

 3. Live videostreaming

  Live videostreaming is vooral bekend geworden door Facebook. Maar ook steeds meer bedrijven zetten live video's in om hun doelgroep te bereiken. De voordelen? De relatief lage productiekosten, de authenticiteit en openheid voor de kijker. Zo kun je als bedrijf bijvoorbeeld laten zien hoe het er achter de schermen toe gaat, live verslag doen van een event en tegelijkertijd vragen beantwoorden van kijkers.

 4. Longformvideo met relevantie

  Video's met inhoud die goed gemaakt zijn. Mensen kiezen tegenwoordig voor langere video's met betekenis in plaats van video's zonder relevante inhoud. Langere video's zijn daarnaast zeer geschikt om kleinere delen te knippen om daarmee op meerdere momenten met verschillende onderdelen uit die longformvideo de doelgroep te bereiken.

 5. Video in elke fase van de marketingfunnel

  Video werd tot voor kort vooral ingezet voor branding en zichtbaarheid in de bewustzijnsfase (awareness) van de marketingfunnel. Maar met de juiste relevantie en call to action hoort online video tegenwoordig thuis in elke fase van de customer journey.


Doe je voordeel met video!

Meer over 'Videoproducties'

Array
(
)
communicatiebureau-amsterdam

Communicatie­bureau Zuurstof in Amsterdam

Zuurstof is een communicatiebureau in Amsterdam. Met een team van specialisten op het gebied van marketing en communicatie werken we dagelijks met veel plezier aan de meest uiteenlopende opdrachten voor onze klanten. Zuurstof is gespecialiseerd in vastgoedmarketing, arbeidsmarktcommunicatie, communicatie in de zorg en B2B-communicatie.

Array
(
)
social-media-monitoring

Social media monitoring met Buzz

Het aantal mogelijkheden om je merk, product of organisatie online te presenteren, groeit met de dag. Bij Zuurstof sluiten we daarop aan met ons platform voor crossmedia communicatie: cmcom.nl.

Array
(
)
e-mailmarketing-sophie-zuurstof

E-mailmarketing met Sophie

Voor verschillende klanten bewijst onze tool 'Sophie' voor e-mailmarketing inmiddels haar diensten. Of het nu gaat om een maandelijkse online nieuwsbrief, een eenmalige verkoopactie of een persoonlijke e-mailgroet rond verjaardag of feestdagen, Sophie regelt al het online verzendwerk en regelt ook de eventuele afhandeling.

Array
(
)
Training SEO schrijven incompany

Training SEO schrijven

Papier leest anders dan het beeldscherm. Webtekst moet 'scanbaar' zijn voor de lezer en rekening houden met zoekmachines. Met de incompany training 'Schrijven voor web en SEO' praat onze copywriter jou en je collega’s bij over de do's en don'ts op internet.

Array
(
)
arbeidsmarktcommunicatie-bureau

Arbeidsmarkt­communicatie

Op zoek naar een bureau voor arbeidsmarktcommunicatie? Of een uitnodigende wervingscampagne? Zuurstof helpt je graag met het aantrekken van geschikte medewerkers. Hoe bereik je je doelgroep? En waarom moeten kandidaten nu juist bij jouw bedrijf solliciteren? Wat maakt jouw bedrijf een aantrekkelijke werkgever (employer branding)? Het aanbod aan off- en online vacaturemedia is groot. Tja, in welke media heeft het dan nog zin om te plaatsen? 

Array
(
)
huisstijl-ontwerpen

Huisstijl ontwerpen

Een goede huisstijl ontwerpen is belangrijker dan je denkt. Naast visualisering van de identiteit zorgt de huisstijl voor een duidelijke herkenbaarheid naar je doelgroepen en een efficiëntere manier van communiceren. Een logo ontwerpen is een goed begin, maar het draait om zoveel meer...

Array
(
)
online marketing tool

Online marketing tools

Online marketing tools kunnen je dagelijkse marketingwerkzaamheden een stuk gemakkelijker maken. De mogelijkheden om je merk, product of organisatie online te presenteren, groeien met de dag. Met cmcom.nl, ons platform voor crossmedia communicatie, bieden we je vier online marketing tools waarmee je je online communicatie eenvoudig invult en volgt.

Array
(
)
SEO-analyse-amsterdam-zuurstof

SEO-analyse met Monica

Maak kennis met Monica! Ons nieuwste platform voor SEO-analyse en monitoring. Eén handig online dashboard met SEO-tools en social media-, web- en PPC-rapportages. En dat alles voor een scherp maandbedrag.

Array
(
)
vastgoedmarketing

Vastgoedmarketing

Zuurstof is een bureau gespecialiseerd in vastgoedmarketing. We helpen projectontwikkelaars, bouwbedrijven, beleggers, makelaars, commerciële verhuurders, gemeenten en corporaties om nieuwbouwprojecten succesvol in de markt te zetten of hun bestaande voorraad woningen en/of kantoorruimte te verkopen of te verhuren. Dit doen we onder meer voor vastgoedprojecten van Vesteda, BPD, Goodman en Lidl Vastgoed.

Array
(
)
SEO advies Amsterdam

SEO Advies

Op zoek naar een bureau voor SEO Advies / zoekmachine optimalisatie? Zuurstof uit Amsterdam helpt je graag met zoekmachine optimalisatie. Een interessante methode om online klanten te werven. Door je website technisch en inhoudelijk te optimaliseren verschijn je hoger bij de zoekresultaten. 

Array
(
)
bloggen doe je zo

Aantrekkelijk bloggen doe je zo

Wil je een online conversatie opstarten die het bezoek aan je website verhoogt, dan moet je blog interessant zijn om te lezen. We geven je wat tips:

Array
(
)
communicatie in de zorg

Communicatie in de zorg

Communicatie in de zorg is een vak apart. Zuurstof is een bureau gespecialiseerd in zorgcommunicatie. Met ruim tien jaar ervaring bij ziekenhuizen en zorginstellingen zoals Amsterdam UMC, AmstaZaans Medisch Centrum, Evean, Amaris, weet Zuurstof in Amsterdam waar het op aankomt als het gaat om communicatie en marketing in de zorgsector.

Array
(
  [0] => stdClass Object
    (
      [tag_id] => 2
      [id] => 2
      [parent_id] => 1
      [lft] => 1
      [rgt] => 2
      [level] => 1
      [path] => hidden
      [title] => hidden
      [alias] => hidden
      [note] => 
      [description] => 
      [published] => 1
      [checked_out] => 0
      [checked_out_time] => 2017-12-14 12:44:33
      [access] => 1
      [params] => {}
      [metadesc] => 
      [metakey] => 
      [metadata] => {}
      [created_user_id] => 592
      [created_time] => 2017-12-14 12:44:33
      [created_by_alias] => 
      [modified_user_id] => 0
      [modified_time] => 2017-12-14 12:44:33
      [images] => {}
      [urls] => {}
      [hits] => 0
      [language] => *
      [version] => 1
      [publish_up] => 2017-12-14 12:44:33
      [publish_down] => 2017-12-14 12:44:33
    )

)
Array
(
)
online-opmaak-julia

Online opmaak met Julia

Creëer zelf professionele documenten met Julia online opmaak. Een poster voor een evenement, een visitekaartje voor je nieuwe collega of een folder die er goed moet uitzien, maar niet te veel mag kosten.

Array
(
)
Website laten maken Moederannecasting

Website laten maken

Een website laten maken door Zuurstof heeft zo z'n voordelen. We hebben veel ervaring met het bouwen van websites en webshops in de meest gebruikte open source platforms van dit moment: WordPress en Joomla. Beide CMS-en zijn zeer gebruiksvriendelijk, onafhankelijk en geschikt voor zowel eenvoudige als meer complexe websites.

Array
(
)
explanimation-uitleganimatie

Explanimations: uitleganimaties met impact

Uitleganimaties of explanimations, je hebt ze ongetwijfeld weleens voorbij zien komen. Op een website, via Facebook of misschien wel tijdens een congres. Een korte animatievideo van ongeveer een minuut die een vaak complexe boodschap eenvoudig in animatievorm presenteert. Meestal ondersteund met een sprekende voice-over. Heb jij ook een langer verhaal, visie of nieuwe dienst die je graag in een pakkende explanimation wilt omzetten? Lees hier hoe Zuurstof je in 6 simpele stappen helpt bij het laten maken van een krachtige animatie.

Array
(
)
B2B-communicatie

B2B communicatie

Zuurstof is een B2B bureau in Amsterdam met ruim twintig jaar ervaring in de B2B marketing communicatie. We helpen we zakelijke dienstverleners en B2B-klanten om hun diensten stevig in de markt te zetten.

Zuurstof werkt onder meer voor: