Bureau voor marketing en communicatie
Asterweg 19D12 - 1031HL Amsterdam - 020 26 10 944 - info@zuurstof.nl
      

Website laten maken

Array
(
)
Website laten maken Moederannecasting

Website laten maken

Een website laten maken door Zuurstof heeft zo z'n voordelen. We hebben veel ervaring met het bouwen van websites en webshops in de meest gebruikte open source platforms van dit moment: WordPress en Joomla. Beide CMS-en zijn zeer gebruiksvriendelijk, onafhankelijk en geschikt voor zowel eenvoudige als meer complexe websites.

Laat je website maken in WordPress of Joomla

We kunnen ons goed voorstellen dat een keuze maken voor een geschikte webbouwer, internet- of marketingbureau een lastige exercitie kan zijn. Soms heb je een uitgesproken voorkeur voor een CMS (Content Management System). Dat helpt! Goed om te weten is dat WordPress wereldwijd inmiddels het meest gebruikte CMS-platform en dat is niet voor niks. WordPress is net als Joomla een open source CMS, wat betekent dat je dit platform (gratis) kunt gebruiken (zonder licentie) en dat je bovendien onafhankelijk bent van een leverancier.

Zowel WordPress als Joomla zijn zeer gebruiksvriendelijk en bieden onder meer eenvoudige tools om je website zoekmachinevriendelijk te maken. Welk CMS voor jou het meest geschikt is hangt af van je wensen. Maar in veruit de meeste gevallen blijkt WordPress in de praktijk de beste oplossing voor onze opdrachtgevers. We adviseren je er graag over.

Eenvoudig tot complexe website laten maken, van standaardfunctionaliteit tot maatwerk

Of het nu gaat om een projectwebsite, landingpage, one-pager, webshop, werken-bij website of corporate website. Zuurstof ontwikkelt uiteenlopende websites voor kleine bedrijven en grotere organisaties. Veelal projecten met een korte doorlooptijd. De wensen en eisen op het gebied van en functionaliteiten bepalen of we voor jouw website gebruik kunnen maken van standaard beschikbare vormgeving (templates) en functionaliteiten (plugins). Of dat we een website op maat ontwerpen en er technisch complexer maatwerk nodig is. Vanzelfsprekend beïnvloed dit ook de prijs, hoewel maatwerk niet persé 'duur' betekent.

SEO - zoekmachinevriendelijke websites

Zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO (search engine optimazation) genoemd,  is een essentiële methode om online klanten te werven. Door je website technisch en inhoudelijk te optimaliseren verschijn je hoger in de zoekresultaten. Hoog in Google staan is belangrijk, want 70% van de Google-gebruikers kijkt niet verder dan de eerste 4 zoekresultaten. Bovendien zijn deze mensen op dit moment op zoek naar jouw producten en diensten. Sta je nu niet in de top 10 bij relevante zoektermen? Dan laat je veel potentiële klanten lopen. Zuurstof helpt je bij het verbeteren van de vindbaarheid van je website. We zeggen bewust 'helpen', want SEO is meer dan ooit een samenspel tussen techniek en inhoud. 
Meer over SEO - zoekmachineoptimalisatie

Een website laten maken: hoe werkt dat? Stap voor stap.

1. Doel bepalen

We starten met het gezamenlijk bepalen welk doel jouw website heeft. Informatievoorziening, campagne-ondersteuning, sales, employer branding etc.

2.Functionaliteiten

Welke functionaliteiten moet je website bevatten? Denk aan een contactformulier, inschrijfmogelijkheid nieuwsbrief, beeldcarrousel, database-koppelingen etc. 

3. Structuur

Zuurstof doet een voorstel voor een menustructuur, indien nodig aangevuld met een aantal wireframes van verschillende paginatypen.

4. Vormgeving

Gaat het om een eenvoudige website, dan kunnen we mogelijk gebruik maken van een standaardtemplate. Afhankelijk van je wensen kun je ook kiezen voor een maatwerkvormgeving.

5. Content

Schrijf je zelf de teksten voor je nieuwe website? Dat is niet alleen handig, maar dat bespaart je ook gewoon geld. Wel is het goed om daarbij de structuur van de nieuwe website bij de hand te houden, zodat je na de technische realisatie van de site, de teksten (en beelden) eenvoudig 1-op-1 zelf kunt invoeren. Natuurlijk kan Zuurstof ook de teksten voor je schrijven. Daarbij houden we dan gelijk rekening met zoekmachineoptimalisatie.

6. Technische realisatie

De technische realisatie is feitelijk de fase waarin het team van Zuurstof de website bouwt.

7. Zoekmachineoptimalisatie

In de basis is jouw nieuwe website vindbaar in Google. Maar om die vindbaarheid verder te verbeteren kan Zuurstof indien gewenst helpen bij het optimaliseren van de verschillende pagina's. Hoe we dat doen lees je hier.

8. Live!

We zijn bijna zover...Je krijgt eerst nog een preview van je nieuwe website te zien. De laatste punten passen we nog aan en dan gaat je website live!

 Website-laten-maken-DAS

 

Een website door Zuurstof laten maken?

Een nieuwe website laten maken hoeft niet lastig te zijn. Zuurstof heeft veel ervaring met het bouwen van websites in Wordpress en Joomla. Onderstaande opdrachtgevers lieten recent hun projectwebsite, werken-bij-website of corporate website door ons maken:
 

Moederannecasting

Modellenbureau, corporate en modellenselectie
www.moederannecasting.nl 


DAS

Juridisch dienstverlener, werken-bij-website
www.werkenbijdas.nl


Koningsoord

Projectwebsite vastgoed (online digitale verhuur)
www.hureninkoningsoord.nl


Liftinstituut

Corporate website, internationaal
www.liftinstituut.com


Teamflex Personeelsdiensten

Uitzendorganisatie, corporate en werving
www.teamflex.nl


Blekersduin

Projectwebsite vastgoed
www.blekersduin.nl


Hartog

Ruwvoer paarden en vee, corporate en webshop
www.hartog-lucerne.com

 

Meer over 'Website laten maken'

Array
(
)
communicatiebureau-amsterdam

Communicatie­bureau Zuurstof in Amsterdam

Zuurstof is een communicatiebureau in Amsterdam. Met een team van specialisten op het gebied van marketing en communicatie werken we dagelijks met veel plezier aan de meest uiteenlopende opdrachten voor onze klanten. Zuurstof is gespecialiseerd in vastgoedmarketing, arbeidsmarktcommunicatie, communicatie in de zorg en B2B-communicatie.

Array
(
)
arbeidsmarktcommunicatie-bureau

Arbeidsmarkt­communicatie

Op zoek naar een bureau voor arbeidsmarktcommunicatie? Of een uitnodigende wervingscampagne? Zuurstof helpt je graag met het aantrekken van geschikte medewerkers. Hoe bereik je je doelgroep? En waarom moeten kandidaten nu juist bij jouw bedrijf solliciteren? Wat maakt jouw bedrijf een aantrekkelijke werkgever (employer branding)? Het aanbod aan off- en online vacaturemedia is groot. Tja, in welke media heeft het dan nog zin om te plaatsen? 

Array
(
)
videoproducties-bedrijfsfilm

Videoproducties

Je wilt een video laten maken? Leuk! Zuurstof is een bureau voor marketing en communicatie met veel ervaring in het maken van allerlei soorten videoproducties. Van bedrijfsfilms, videotestimonials of een video voor bijvoorbeeld de lancering van een nieuw product

Array
(
)
online marketing tool

Online marketing tools

Online marketing tools kunnen je dagelijkse marketingwerkzaamheden een stuk gemakkelijker maken. De mogelijkheden om je merk, product of organisatie online te presenteren, groeien met de dag. Met cmcom.nl, ons platform voor crossmedia communicatie, bieden we je vier online marketing tools waarmee je je online communicatie eenvoudig invult en volgt.

Array
(
)
SEO-analyse-amsterdam-zuurstof

SEO-analyse met Monica

Maak kennis met Monica! Ons nieuwste platform voor SEO-analyse en monitoring. Eén handig online dashboard met SEO-tools en social media-, web- en PPC-rapportages. En dat alles voor een scherp maandbedrag.

Array
(
)
B2B-communicatie

B2B communicatie

Zuurstof is een B2B bureau in Amsterdam met ruim twintig jaar ervaring in de B2B marketing communicatie. We helpen we zakelijke dienstverleners en B2B-klanten om hun diensten stevig in de markt te zetten.

Array
(
)
social-media-monitoring

Social media monitoring met Buzz

Het aantal mogelijkheden om je merk, product of organisatie online te presenteren, groeit met de dag. Bij Zuurstof sluiten we daarop aan met ons platform voor crossmedia communicatie: cmcom.nl.

Array
(
)
online-opmaak-julia

Online opmaak met Julia

Creëer zelf professionele documenten met Julia online opmaak. Een poster voor een evenement, een visitekaartje voor je nieuwe collega of een folder die er goed moet uitzien, maar niet te veel mag kosten.

Array
(
)
vastgoedmarketing

Vastgoedmarketing

Zuurstof is een bureau gespecialiseerd in vastgoedmarketing. We helpen projectontwikkelaars, bouwbedrijven, beleggers, makelaars, commerciële verhuurders, gemeenten en corporaties om nieuwbouwprojecten succesvol in de markt te zetten of hun bestaande voorraad woningen en/of kantoorruimte te verkopen of te verhuren. Dit doen we onder meer voor vastgoedprojecten van Vesteda, BPD, Goodman en Lidl Vastgoed.

Array
(
  [0] => stdClass Object
    (
      [tag_id] => 2
      [id] => 2
      [parent_id] => 1
      [lft] => 1
      [rgt] => 2
      [level] => 1
      [path] => hidden
      [title] => hidden
      [alias] => hidden
      [note] => 
      [description] => 
      [published] => 1
      [checked_out] => 0
      [checked_out_time] => 2017-12-14 12:44:33
      [access] => 1
      [params] => {}
      [metadesc] => 
      [metakey] => 
      [metadata] => {}
      [created_user_id] => 592
      [created_time] => 2017-12-14 12:44:33
      [created_by_alias] => 
      [modified_user_id] => 0
      [modified_time] => 2017-12-14 12:44:33
      [images] => {}
      [urls] => {}
      [hits] => 0
      [language] => *
      [version] => 1
      [publish_up] => 2017-12-14 12:44:33
      [publish_down] => 2017-12-14 12:44:33
    )

)
Array
(
)
SEO advies Amsterdam

SEO Advies

Op zoek naar een bureau voor SEO Advies / zoekmachine optimalisatie? Zuurstof uit Amsterdam helpt je graag met zoekmachine optimalisatie. Een interessante methode om online klanten te werven. Door je website technisch en inhoudelijk te optimaliseren verschijn je hoger bij de zoekresultaten. 

Array
(
)
explanimation-uitleganimatie

Explanimations: uitleganimaties met impact

Uitleganimaties of explanimations, je hebt ze ongetwijfeld weleens voorbij zien komen. Op een website, via Facebook of misschien wel tijdens een congres. Een korte animatievideo van ongeveer een minuut die een vaak complexe boodschap eenvoudig in animatievorm presenteert. Meestal ondersteund met een sprekende voice-over. Heb jij ook een langer verhaal, visie of nieuwe dienst die je graag in een pakkende explanimation wilt omzetten? Lees hier hoe Zuurstof je in 6 simpele stappen helpt bij het laten maken van een krachtige animatie.

Array
(
)
bloggen doe je zo

Aantrekkelijk bloggen doe je zo

Wil je een online conversatie opstarten die het bezoek aan je website verhoogt, dan moet je blog interessant zijn om te lezen. We geven je wat tips:

Array
(
)
e-mailmarketing-sophie-zuurstof

E-mailmarketing met Sophie

Voor verschillende klanten bewijst onze tool 'Sophie' voor e-mailmarketing inmiddels haar diensten. Of het nu gaat om een maandelijkse online nieuwsbrief, een eenmalige verkoopactie of een persoonlijke e-mailgroet rond verjaardag of feestdagen, Sophie regelt al het online verzendwerk en regelt ook de eventuele afhandeling.

Array
(
)
Training SEO schrijven incompany

Training SEO schrijven

Papier leest anders dan het beeldscherm. Webtekst moet 'scanbaar' zijn voor de lezer en rekening houden met zoekmachines. Met de incompany training 'Schrijven voor web en SEO' praat onze copywriter jou en je collega’s bij over de do's en don'ts op internet.

Array
(
)
huisstijl-ontwerpen

Huisstijl ontwerpen

Een goede huisstijl ontwerpen is belangrijker dan je denkt. Naast visualisering van de identiteit zorgt de huisstijl voor een duidelijke herkenbaarheid naar je doelgroepen en een efficiëntere manier van communiceren. Een logo ontwerpen is een goed begin, maar het draait om zoveel meer...

Array
(
)
communicatie in de zorg

Communicatie in de zorg

Communicatie in de zorg is een vak apart. Zuurstof is een bureau gespecialiseerd in zorgcommunicatie. Met ruim tien jaar ervaring bij ziekenhuizen en zorginstellingen zoals Amsterdam UMC, AmstaZaans Medisch Centrum, Evean, Amaris, weet Zuurstof in Amsterdam waar het op aankomt als het gaat om communicatie en marketing in de zorgsector.

Zuurstof werkt onder meer voor: