Bureau voor SEO advies in Amsterdam

Seo-advies-Amsterdam-bureau

Bureau voor SEO advies in Amsterdam

Op zoek naar een bureau voor SEO Advies in Amsterdam? Zuurstof in Amsterdam helpt je graag met zoekmachine optimalisatie. SEO is een interessante methode om online klanten te werven. Want door je website technisch en inhoudelijk te optimaliseren verschijn je hoger bij de zoekresultaten. 

Een website of webshop beginnen is tegenwoordig makkelijker dan ooit. Een nieuwe site biedt echter geen enkele garantie op succes, want:

  • Hoe werf je bezoekers voor je site?
  • Hoe wordt je website populair?
  • En hoe maak je van klanten kopers?

SEO-advies voor zoekmachine optimalisatie

Met ons SEO-advies kun je aan de slag met zoekmachine optimalisatie van jouw website. Zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO (search engine optimazation) genoemd,  is een zeer interessante methode om online meer klanten te werven. Door je website technisch en inhoudelijk te optimaliseren verschijn je hoger bij de zoekresultaten. 

Hoog in Google staan is belangrijk, want 70% van de Google-gebruikers kijkt niet verder dan de eerste 4 zoekresultaten. Bovendien zijn deze mensen op dit moment op zoek naar jouw producten en diensten. Sta je nu niet in de top 10 bij relevante zoektermen? Dan laat je veel potentiële klanten lopen. 

Zuurstof in Amsterdam helpt je bij het verbeteren van de vindbaarheid van je website. We zeggen bewust ‘helpen’, want SEO is meer dan ooit een samenspel tussen techniek en inhoud. Daarvoor bieden we de volgende diensten aan:

1. SEO Site Scan

Een vindbare website is technisch en inhoudelijk in topvorm. Geldt dit voor jouw website? We onderzoeken het grondig en presenteren de bevindingen in een praktisch rapport met aanbevelingen. Hiermee kun je direct zelf aan de slag.

2. Zoekwoordenonderzoek

De meeste mensen zoeken in Google met 2 à 3 woorden. Per zoekwoordcombinatie zet de zoekmachine de relevantste pagina’s in de top 10. Op sommige termen wordt veel gezocht en is de concurrentie moordend, terwijl je op andere termen veel makkelijker scoort. Met het zoekwoordenonderzoek van Zuurstof brengen we in kaart met welke woorden jouw doelgroep zoekt, hoe vaak ze dit maandelijks doen en hoe groot de kans is dat je op deze combinaties hoog scoort in Google. Dit scheelt veel tijd bij het optimaliseren van webpagina’s en het vergroot de kans op succes enorm.

Bureau SEO advies Amsterdam

3. SEO-schrijven

Op basis van zoektermen kun je content optimaliseren voor zoekmachines. Dit geldt zowel voor teksten, als audio, video en visuele content. Teksten scoren veruit het beste in Google en met SEO-schrijven verwerk je strategisch zoektermen in een tekst. Zo verschijnen ze hoger bij de zoekresultaten.

Zuurstof optimaliseert bestaande teksten en schrijft nieuwe teksten, gebaseerd op zoekwoorden. Daarbij houden we nadrukkelijk rekening met je doelgroep, doelstellingen en online leesgedrag, zodat bezoekers ook echt klanten worden. Anders heb je er nog niets aan. 

4. Training SEO-schrijven

Liever zelf leren hoe je jouw teksten kunt optimaliseren voor Google? Met de incompany training ‘Schrijven voor web en SEO’ praat onze copywriter jou en je collega’s bij over de do’s en don’ts op internet. Wat onderscheidt webtekst van print? En waar zijn mens en Google gevoelig voor? Je krijgt veel tips aangereikt om de kwaliteit van je online teksten te verbeteren.

Meer over de training SEO-schrijven

5. Online SEO-analysetool Monica

Benieuwd of je website goed gevonden wordt in Google? En of je verbeteringen het gewenste resultaat oplevert? Maak dan kennis met Monica! Ons nieuwste platform voor SEO-analyse en monitoring. Eén handig online dashboard met SEO-tools en social media-, web- en PPC-rapportages. En dat alles voor een scherp maandbedrag.

Meer over SEO-analyse met Monica

Gratis SEO-whitepaper: de ultieme checklist!

We helpen je bij Zuurstof natuurlijk graag op weg met het beter vindbaar maken van je website. In deze gratis SEO-whitepaper laten wij je exact zien hoe je een tekst optimaliseert voor zoekmachines. Zo scoor je hoog bij de zoekresultaten en trek je gratis geïnteresseerden aan. Download ‘m snel!SEO advies whitepaper Zuurstof Amsterdam

Heb je specifieke vragen over SEO? 
We denken graag met je mee

De experts van bureau Zuurstof in Amsterdam hebben kennis van allle bekende CMS’en, zoals Joomla en WordPress. Door onze multidisciplinaire aanpak kijken we bovendien verder dan uitsluitend SEO. Zo hebben we uitgebreide ervaring met Content Marketing, Social media en conversie optimalisatie. 

Heb je nog geen website? Of wil je een nieuwe website?
Laat je website maken door Zuurstof

Jouw online succes is ons doel, en we doen er alles aan om dat te bereiken. Eerlijk, transparant en al meer dan 25 jaar succesvol.