Bureau voor marketing en communicatie
Asterweg 19D12 - 1031HL Amsterdam - 020 26 10 944 - info@zuurstof.nl       

Mensen

olaf van der grijspaarde

Olaf van der Grijspaarde

Communicatieadviseur

Van sparren over een business-to-business marketingstrategie tot het opleveren van een consumentenwebsite, het is vooral de afwisseling die mij zo goed bevalt.

michael ryan

Michael Ryan

Communicatieadviseur

Wat een prachtig vak heb ik toch! Anderen helpen met vragen over marketing en communicatie. Elke dag opnieuw, elke dag weer anders.

jolbert ten napel

Jolbert ten Napel

Vastgoed-marketeer

Marketing toepassen voor leadgeneratie en meer klantwaarde voor vastgoedklanten. Dat is mijn specialiteit.

Marijn-Jongewaard

Marijn Jongewaard

Copywriter

Misschien ben ik altijd al copywriter geweest. Creativiteit moet een doel hebben, iets losmaken in mensen. Dit gaat het best als je schrijft met inspiratie en plezier. Online is dat meetbaar: een tekst presteert bovengemiddeld.

marcel butterhoff

Marcel Butterhoff

Copywriter

Als copywriter heb ik het mooiste beroep ter wereld. Op zoek naar het klantverhaal mag ik ongebreideld nieuwsgierig zijn en meekijken met productie- en beslissingsprocessen.

ernst van veenendaal

Ernst van Veenendaal

Vormgever / art director

Net even anders kijken, denken, doen, dat is wat mij betreft de kunst van het vormgeven. Altijd zoeken naar inspiratie, als een spons de dingen opnemen en dan filteren, en eigen maken.

ingebritt ter veld

Ingebritt ter Veld

Vormgever / art director

Banners, webdesign, infographics, filmpjes, logo’s, brochures of illustraties? Ik maak het. Als designer en illustrator zorg ik graag voor een mooi eindproduct. Beelddenken is mijn tweede natuur en een blije klant vind ik telkens weer een cadeautje.

jenny schavemaker

Jenny Schavemaker

Vormgever / art director

Vorm geven aan mooie ideeën van gepassioneerde mensen waaraan ik kritische vragen mag stellen. Dat is waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Zelf heb ik het geluk dat ik hetgeen ik bedenk óók kan visualiseren.

rutger steenbergen

Rutger Steenbergen

SEO-expert

Getallen, grafieken en altijd de hete adem van Google in je nek: als SEO-deskundige heb je het niet makkelijk. Daarbij zou je bijna vergeten dat zoekmachine optimalisatie ergens anders om draait.

Zuurstof werkt onder meer voor: